За SUPRIMMO. Кои сме ние...

Екипът на SUPRIMMO в София (2022 г.)

Платформата на SUPRIMMO е създадена и се развива от екип доказани специалисти с над 15-годишен опит в областта на недвижимите имоти в България. Следвайки най-новите световни тенденции в развитието на индустрията на недвижимите имоти, а също и с цел подобряване на натрупания негативен имидж на брокерите и агенциите в България като цяло, през 2017 г. ние създадохме иновативната система за продажби и наеми SUPRIMMO.

Платформата на SUPRIMMO е създадена и се развива от екип доказани специалисти с над 15-годишен опит в областта на недвижимите имоти в България. През своя дълъг професионален път те създават едни от водещите агенции за имоти у нас, които макар и работещи по традиционни методи, предлагат на клиентите си обслужване по най-високи международни стандарти, използвайки най-модерните методи за маркетинг и реклама, достъпни по света днес. Макар и изключително успешни с развиваните и налагани от тях брандове, създателите на SUPRIMMO осъзнават, че като цяло индустрията на имотните посредници в България остава назадничава, разчита на работни модели, възникнали още в началото на 90-те години на миналия век, налага неетични методи и дори понякога агресивно отношение към клиентите си, което неизбежно води до недоволство у крайния потребител на услугата. В резултат от всички тези негативни явления в сектора и липсата на сериозни регулации, днес в нашето общество, брокерът на имоти по презумпция се възприема като човек "алчен, нечестен, пресиращ своите клиенти с цел лично облагодетелстване под формата на големи комисиони, за които не върши никаква работа”. Наистина жалко е да бъдат слагани под един общ знаменател всички практикуващи този труден “занаят”, защото истината е, че дейността на професионалния имотен посредник е крайно тежка, стресова и отговорна. Факт е, че на пазара съществуват както огромен брой нелоялни брокери на имоти, но така също и достатъчно много отлични професионалисти, които работят неуморно за интересите на своите клиенти. Ето защо ние смятаме, че вече е настъпил моментът за коренна промяна в тази толкова важна за съвременния човек индустрия, и изчистване на имиджа на нашата индустрия — именно в това виждаме основната мисия на SUPRIMMO.

Нашата иновативната система за продажби и наеми на имоти представлява “хибридна" работна платформа, съчетаваща в себе си предимствата на най-модерните електронни технологии за маркетинг и продажби, в комбинация с безценния жив контакт и обслужване, осигурено от професионално обучени консултанти, притежаващи богат дългогодишен опит на местния пазар. По отношение на електронната част на платформата ние разчитаме на последните нововъведения в информационните технологии, осигуряващи ни мащабни и силно таргетирани маркетингови инструменти, чиято цел е масово проникване на пазара и доставяне на информацията и офертите до максимален брой хора, които са предварително профилирани като потенциални клиенти. Ние комбинираме тези инструменти с мощна онлайн базирана система за управление на продажбите и автоматична комуникация с клиенти и собственици на имоти. Целта е да постигнем модел на постоянно общуване между собствениците на имоти и техните потенциални клиенти, а куратор на този комуникационен процес е именно нашата платформа и респективно нашите живи консултанти. Управлението на процесите до голяма степен е поверено на система за изкуствен интелект, която ние и нашите специалисти разработваме в продължение на повече от 10 години. Цялата платформа работи за интереса на клиента, спестявайки му време, пари и стрес. Системата подпомага до голяма степен и нашите професионални консултанти, за които системата извършва голяма част от рутинната и досадна работа, присъща за всеки зает в тази сфера. По този начин нашите консултанти имат достатъчно време и спокойствие, за да могат да се концентрират на най-важното в работата с клиента — приятелското отношение и защитата на неговия интерес. Крайният резултат е един високоефективен, стройно организиран работен процес, при който всички страни са удовлетворени, а продажбите и наемите се осъществяват при значително съкратени срокове и намалена маркетингова цена. Мултиплицирайки ефекта от платформата сред все повече клиенти и все повече сделки, SUPRIMMO намалява значително стандартните разходи за обслужване на клиентите в сектора и им дава възможност да се възползват от висококачествени услуги по продажби и наеми на имоти, при няколко пъти по-ниска цена на услугата, в сравнение с традиционните агенции за имоти.

Звучи ли Ви сложно? Ето няколко прости факта за платформата на SUPRIMMO, които ще Ви помогнат да разберете по-ясно нашата концепция и да прецените дали да се обърнете към нас следващия път, когато Ви се налага да направите сделка с имот:

Нашите преимущества в сравнение с традиционните агенции за имоти

СУПЕРИЗГОДНИ УСЛОВИЯ

 • Ние работим БЕЗ АГЕНТСКА КОМИСИОНА от купувача при имотите ново строителство;
 • Клиентите ни получава множество БЕЗПЛАТНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ — юридическо обслужване от нашите адвокати, професионално фото- и видеозаснемане, 360 градуса виртуални разходки, заснемане с дрон от въздуха и много други;
 • ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ за кредитиране от SUPER CREDIT;
 • БЕЗПЛАТНА ИМУЩЕСТВЕНА ЗАСТРАХОВКА при покупка на новостроящ се имот от ЗК "Алианц-България" за всички наши купувачи;
 • ОТСТЪПКА ДО 20% за обзавеждане от Furnish.BG
 • ПРОФЕСИОНАЛНО управление и стопанисване на имота от PropertyManagement.BG
 • БЕЗ АГЕНТСКА КОМИСИОНА от продавачите на имоти;
 • БЕЗ АГЕНТСКА КОМИСИОНА от наемодателите;
 • БЕЗ АГЕНТСКА КОМИСИОНА от купувача при имотите ново строителство;
 • Клиентите ни получават редица БЕЗПЛАТНИ УСЛУГИ — юридическа подкрепа, професионално фото- и видеозаснемане, заснемане с дрон от въздуха и много други;

СУПЕРКОНСУЛТАНТИ

Ние инвестираме значителни усилия и средства в наемането и тренинга на истински професионалисти в сектора на имотите. При нас работят само консултанти с дългогодишен опит на местно ниво в сфертата на продажбите и наемите на имоти. Всички наши служители преминават задълбочен и интензивен тренинг курс и цялостно обучение за обслужване по най-високите световни стандарти, които са наложени като стандарт в SUPRIMMO.

При нас клиентите получават персонален консултант, който ще осигури:
 • Приятелско отношение;
 • Постоянна комуникация;
 • Защита на интересите на клиента;
 • Честност, откровеност и съпричасност към нуждите и предпочитанията на клиента.

СУПЕРЕКСКЛУЗИВНИ ОФЕРТИ

При нас купувачите и наемателите на имоти ще намерят богата база от имоти, които са налични ексклузивно и само при нас. Голяма част от нашите усилия са насочени именно към осигуряването на уникални оферти, които само нашите клиенти могат да получат. Възползвай се от стотици качествени оферти, които са лично подбрани и проверени от нашите SUPER КОНСУЛТАНТИ. С нас клиентите са в сигурни ръце. С нас клиентите имат достъп до най-добрите оферти на пазара и то налични единствено при нас!


СУПЕРКРАТКИ СРОКОВЕ

Нашатa почти съвършена “хибридна” платформа за продажби комбинира силата на съвременния дигитален маркетинг с професионалните качества и умения на нашите висококвалифицирани консултанти. По този начин постигаме минимални за нашия сектор срокове за пазарна реализация на имоти за продажба или отдаване под наем.

 • Нашата система на работа гарантира максимален срок за продажба на имот в рамките от 3 до 6 месеца, в зависимост от цената, качествата на имота и спецификите на неговото местоположение;
 • Максимален срок за отдаване под наем от 20 до 30 календарни дни в зависимост от цената на имота, неговите преидмства и местоположение.


СУПЕРМАЩАБЕН МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА

Основно предимство на платформата на SUPRIMMO е огромният мащаб, в който развиваме маркетинга на поверените ни имоти за продажба или наем. Ето само няколко факта:

 • Разработена собствена система за маркетинг и реклама, която профилира стотици хиляди потенциални клиенти и им разпраща оферти за Вашия имот;
 • Излаз на нашата система в повече от 25 външни електронни канала за реклама, включващи професионални портали за имоти, афилиейт мрежи, социални мрежи, дигитални рекламни мрежи, системи за директен маркетинг и други;
 • Експозиция на поверените ни имоти в рекламни канали не само в България, но и по целия свят;
 • Ескплоатация на рекламни канали и в офлайн пространството — билборди, печатни издания, професионални мероприятия и много други.
 • Разработена собствена система за маркетинг и реклама;
 • Излаз на нашата система в повече от 25 външни електронни канала за реклама;
 • Експозиция на поверените ни имоти в рекламни канали не само в България, но и по целия свят.

 • Какво е по-различното при нас...

  Ние изготвяме професионална оценка на имота Ви в писмен вид
  Прозрачни условия и официален договор, регулиращ ясно взаимоотношенията ни
  БЕЗПЛАТНА професионална фото и видео презентация на Вашия имот
  Наш щатен адвокат защитава Вашите интереси и изготвя договорите безплатно
  Поддържаме постоянна комуникация с Вас по време на целия процес
  Ние не Ви пресираме! Съветваме Ви, но оставяме решенията на Вас!
  Ние Ви консултираме като свой приятел, за да сключите печеливша сделка
  След първата сделка ставате наш специален клиент и ползвате още по-големи отстъпки

  ... Вземете максимума при Вашата сделка с имот! Използвайте предимствата на SUPRIMMO ...

  ... Вземете максимума при Вашата сделка с имот! Спестете парите и времето си! Използвайте предимствата на нашата платформа за продажби и наеми, разработена за Вас от опитните консултанти на SUPRIMMO ...

  Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
  Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"