Управление на персоналната комуникация

„Суприммо“ АД и свързаните с дружеството лица осъществяват комуникация с теб с цел предоставяне на услуги, благодарение на личните данни, които си предоставил за съхранение и обработка.
Чрез Управление на персоналната комуникация можеш сам да управляваш абонамента си, като избереш какви свои лични данни да ни предоставиш, както и да определиш за какви цели да ги използваме.
С избиране на някоя или на всички отметки по-долу заявяваш, че желаеш да използваш услугата/услугите и даваш своето съгласие да съхраняваме и обработваме твоите лични данни за целите на тази услуга/услуги.


Изберте каква маркетингова комуникация желаете да получавате от нас:

Моля да имате предвид, че притежавате правото и възможността да измените обхвата на предоставеното от Вас съгласие, като ни пишете на: gdpr@suprimmo.bg или посетите страницата: Управление на персоналната комуникация

Също така по всяко време можете да оттеглите предоставеното от Вас съгласие, като ни пишете на: gdpr@suprimmo.bg или посетите страницата: Декларация за оттегляне на съгласие за предоставяне на лични данни .

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"