Абонамент за месечния информационен бюлетин на SUPRIMMO

Направи своя абонамент от тази страница и ще започнеш да получаваш по имейла нашите регулярни информационни бюлетини, съдържащи ценна информация и нови имоти, публикувани на сайта www.suprimmo.bg през изтеклия месец. Ще ти изпращаме редовно нашите най-нови оферти, промоционални предложения, информация за специални оферти и други интересни възможности, предлагани на пазара. Ако желаеш да следиш отблизо дейността на нашата агенция, получавайки нашите информационни писма, ти ще можеш да научаваш и всички новости, свързани със SUPRIMMO.

Тази форма на осведомяване с всичко ново и интересно, събрано на едно място, е удобна и практична. Ще спестиш ценно време в постоянно разглеждане на сайта и няма да пропуснеш нищо важно, защото веднъж месечно ние ще ти изпращаме на твоя имейл всичко интересно за предходния месец. Също така ти препоръчваме да се абонираш за получаване по имейл на всички нови оферти за имоти, които отговарят конкретно на твоите изисквания.

С цел по-голямо удобство и филтриране само на интересуващата те информация, ти можеш да настроиш конкретно отделните елементи от нашия месечен бюлетин с новини и оферти, и да посочиш точно кои желаеш да получаваш.

Бъди спокоен, ако нашите регулярни информационни бюлетини ти дойдат в повече, ти можеш винаги да спреш своя абонамент буквално с един клик! За да се абонираш за бюлетина и да настроиш филтъра за получаване на интересуващата те информация, моля попълни полетата и избери съответните опции от формата по-долу. Всички полета, маркирани със звезда (*) са задължителни за попълване.Предпочитан език на бюлетинаЖелая да получавам новини, статии и анализи за пазара относно следните държави:

Желая да получавам всички нови имоти от следните държави:

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"