Какъв имот търсите за покупка?

Подайте ни повече информация относно имота, който бихте искали да закупите и бюджета, с който разполагате. Въз основа на подадената ни базова информация относно Вашето търсене, нашите експерти ще изготвят за Вас информационен пакет, съдържащ информация относно параметрите на имота, който принципно бихте могли да закупите срещу средствата, с които разполагате. Пакетът, който ще получите от нас, ще съдържа и 5 примерни реални имота, които бихте могли да закупите кьм момента. При желание от Ваша страна ние можем да Ви консултираме подробно относно стратегията Ви за търсене, съгласно предпочитанията Ви и възможностите, с които разполагате. Нашите услуги по консултация и подаване на примерен пакет с предложения са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ. В случай, че желаете нашата платформа и експерти да се заемат сериозно с търсенето на имот за Вас, ние ще Ви поканим на кратка среща в нашия офис, за да обсъдим подробно Вашето търсене. След което ще се заемем с работа по самото търсене на подходящи оферти и организиране на огледи за Вас.
Информация за контакт с Вас
Информация относно имота, който търсиш да закупиш

Прикачете .zip или .rar файл до 50 мегабайта.

Можете да ни изпратите един файл с допълнителна информация, материали или снимки. Препоръчваме Ви да съберете всички файлове, които искате да ни изпратите в един общ .ZIP или .RAR архив и да прикачите тук архивния файл.

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"