Голям урегулиран парцел в с. Рогачево


Тип имот
Парцел в регулация

Местоположение
Рогачево / България

Обща площ
7000 м²

Цена
  321 300
  46 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
6 км 36 км

Последна актуализация
29.05.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 6 км
  •  Varna (VAR): 36 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата

Представяме ви урегулиран парцел в землището на село Рогачево, което е разположено на 6 километра западно от един от най-предпочитаните плажове на българското черноморие – к.к. Албена и на 25 километра от най-добрите голф игрища в страната ( BlackSeeRama, Lighthouse, Thracian Cliffs ). Морската ни столица Варна и нейното летище са на 25 мин. път с автомобил.

Освен отличния си достъп до морето и градовете Варна и Балчик, селото предлага добра инфраструктура, невероятни гледки, тишина и спокойствие, непривични за летните курорти. Според местните Рогачево си има собствен микроклимат, сгушено в подножието на хълм, който спомага за циркулацията на въздушните маси, правейки лятото по-прохладно, а зимите – меки.

Районът е предпочитано място за закупуване на имоти от чужденци с цел постоянно живеене или летен отдих. Селото е изключително спокойно, населено предимно с българи, англичани, руснаци, белгийци и французи. Построени са много нови къщи и няколко големи комплекса с басейни и СПА центрове.

От повечето имоти в с. Рогачево се открива панорамна гледка към морето, курортен комплекс Албена и с. Кранево. Плажовете на курортните комплекси в близост са с широки пясъчни плажни ивици и са добре поддържани. В близост се намира и Природния резерват Балтата известен с богатата си флора и фауна.

Парцелът е с големина 7000 кв.м. и е разположен в северния край на селото като на север и юг граничи с други парцели. На запад граничи с борова гора, която придава особена свежест на въздуха. Източната граница на имота е коларски път. Достъпът е лесен и е изцяло по асфалтов път като последните 100 м са черен път.

Комуникациите, като ток и вода са в непосредствена близост.

Парцелът се характеризира с правилната си правоъгълна форма, слабата денивилация и леките ограничения в начина на застрояване; висока плътност и до 10 м във височина. От парцела се разкрива страхотна панорама към морето и равнинната местност между с. Кранево и к.к. Албена.

Комбинацията и от приятния климат, спокойствието и лесния достъп до плажовете, правят имота подходящ за изграждане на жилищен комплекс от отделни къщи или къщи тип таунхаус. Разбира се с тази големина всеки нов собственик би могъл да осъществи изграждането на мечтаното фамилно имение, ранчо или шато. Тук е и мястото да се спомене, че районът предлага отлични условия за отглеждане на гроздови масиви и винепроизводство.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Рогачево, България Топ оферти в Рогачево, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот