Атрактивен имот в ТОП центъра на столицата


Тип имот
Магазин

Местоположение
кв. Център / София / България

Етаж
Партер


Обща площ
180 м²

Цена
Цена по запитване

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Отопление
ТЕЦ

Разстояния

Последна актуализация
31.07.2019 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Строителство
  • "Стара тухла"
  • Високи тавани (над 2.85 м)
  • Тухла
Отопление
  • ТЕЦ
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Водоснабдяване
КАНАЛИЗАЦИЯ
  • Канализация
ФАСАДА
  • вентилируема фасада
  • външна изолация

Атрактивен имот в топ историческият център на столицата! Имотът е заобиколен от емблематични за столицата сгради и забележителности - Храм-паметник „Св. Неделя”, както и множество административни сгради с архитектурна стойност - БНБ, Президетство, Министерски съвет, ЦУМ, Народно събрание. Намира се в тухлена сграда от 1950 г., обявена за паметник на културата, разполагаща с поддържани общи части. Местоположението е изключително комуникативно. Достъпът до ключови точки се осъществява бързо и лесно. С приятна градска разходка се стига до институции, банкови представителства, офиси в сферата на услугите и комуникациите. Основните пътни артерии са бул. „Витоша”, бул.Мария Луиза, ул. „Алабин”, бул. Тодор Александров, бул. „Цар Освободител”. Намира се на ул. Трапезица, на метри от изхода на метростанция Сердика. Подходящ е за магазин, офис или търговско представителство. Отоплението е на ТЕЦ и климатици. Разпределение: Търговска зала, сутеренно помещение, склад, санитарно помещение.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот