-13% Намалена
цена

Отличен парцел в регулация в близост до Варна


Тип имот
Парцел в регулация

Местоположение
близо до Варна / България

Обща площ
544 м²

Цена
-13% 22 000   19 300
  35 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
5 км 10 км 26 км

Последна актуализация
29.07.2023 г.

Брой запитвания
1 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 5 км
  • Център на града: 10 км
  • Летище Varna (VAR): 26 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към поляни
Административна информация за офертата

Представяме ви парцел в регулация на 10 км от центъра на Варна. Разположен в края на местност „ Добрева чешма“ с площ от 544 кв.м., парцелът е с правилна, правоъгълна форма, абсолютно равен и е перфектен за изграждане на семейна къща или вила.

Ток и вода стигат точно до имота, а достъпът е изцяло по асфалтиран път с изключение на последните 20 метра, които са здрав, чакълест път. Позволените норми за строеж са 10 м във височина и 30% плътност, което в случая позволява изграждането на голяма къща на 3 етажа със стъпка от около 150 кв.м.

От 2-ри и 3-ти етаж на бъдеща къща, ще се открие красива гледка към морето. Към момента парцелът е ограден с телена ограда.

Само на няколко километра от града, местност Добрева чешма се характеризира с лесния си достъп до центъра на Варна, чистия въздух, тишината и спокойствието и панорамните гледки към морето и града.

Районът има относително добре развита инфраструктура и разполага с необходимите магазини, известни ресторанти и хотели. Доста заможни хора от Варна са издигнали красиви къщи и вили, като повечето се обитават целогодишно.

Имотът е разположен на около 1 км от главния път 902 Варна-Балчик, което ви дава възможност да посещавате с лекота курорта Албена, гр. Балчик, с. Кранево, голф игрищата от световна величина до Балчик, както и редица други популярни локации по северното ни Черноморие.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот