Парцел в регулация с панорамна гледка в ж.к. Изгрев


Тип имот
Парцел в регулация

Местоположение
кв. Изгрев / Варна / България

Обща площ
600 м²

Цена
  43 500
  73 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
5.5 км 4 км 8 км

Последна актуализация
18.12.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 5.5 км
  • Център на града: 4 км
  •  Varna (VAR): 8 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към града
  • Гледка към морето
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата

Предлагаме урегулиран парцел с площ от 600 кв.м в ж.к. Изгрев. С правилна, правоъгълна форма и естествена денивелация, имотът дава възможност за строителството на вашия дом-мечта, пред който ще се открива страхотна гледка на североизток към отсрещния хълм с борова гора и на югоизток към града и морето.

Парцелът се намира на около 1,5 км. от околовръстен път бул. Христо Смирненски, което прави мястото изключително тихо и спокойно, а въздухът чист и свеж, поради зеленината наоколо. В същото време всичко, което предлага градът е на няколко минути с колата.

Към този момент в парцела има стара постройка около 25 кв.м., която е нанесена на скицата. Собствениците на имота имат и необходимата документация, съпровождаща строежа на нова сграда на два етажа с РЗП от 94 кв.м., непосредствено до другата постройка.

Теренът е терасиран на три нива, като това само би спомогнало осъществяването на бъдещ проект. Комуникациите електричество и водоснабдяване са до имота, необходимо ще е само изграждане на септична яма, поради липсата на канализация за целия район.

Достъпът до парцела е посредством асфалтиран път и частично бетониран път. Наоколо има доста красиви вили, които се обитават целогодишно, което дава възможност до парцела да се стига безпроблемно дори и в зимните месеци.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот