-7% Намалена
цена

Земеделска нива на брега на язовир до с. Оброчище


Тип имот
Земеделска земя
(Земя)


Местоположение
до Албена / Оброчище / България

Обща площ
4000 м²

Цена
-7% 41 200   38 500
  10 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
48 км

Последна актуализация
10.06.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 48 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към поляни
  • Гледка към селото
  • Гледка към хълмове
  • Гледка към язовир
Административна информация за офертата

Представяме земеделска земя с площ от 4000 кв.м, в землището на село Оброчище, община Балчик, област Добрич.

Парцелът е със статут на нива от седма категория и се намира на брега на живописен язовир 900 м. от път 71, свързващ с. Оброчище с гр. Добрич (през с. Църква).

Достъпът до него е сравнително лесен, последните 300-400 м са земен път. Комуникации като електричество и водоснабдяване са също на подобно разстояние.

Към момента язовирът не се стопанисва, но същевременно предлага чудесни условия за риболов и къмпинг без никакви ограничения и такси.

Парцелът има продълговата форма и е разположен на лек склон с неголяма денивилация. От горния си край предлага прекрасна гледка към язовира, околните хълмове и към долината, в която е разположена част от село Оброчище.

Село Оброчище е интересно село с добре развита инфраструктура. С население от над 2000 жители, селото разполага с училище, църква, поща, детска градина, редица магазини и заведения, спортен комплекс с няколко стадиона, язовир с условия за риболов и къмпинг, както и с редица културни забележителности, най-известната от които е Текето „Ак Язълъ баба“.

Най-значимото за село Оброчище е неговата локация: само на 3 км. от едни от най-предпочитените плажове на Българското Черноморие – к.к. Албена, само на няколко километра от най-добрите голф игрища в страната - BlackSeeRama, Lighthouse, Thracian Cliffs, живописния град Балчик и на 30 км от Варненското летище.

Разбира се, имотът може да се вкара в регулацията на селото, поради близостта му до комуникации като електричество и водоснабдяване. Променяйки статута си, парцелът може да послужи за изграждане на малък комплекс от няколко къщи, ферма, градински център и т.н. Парцелът може да се ползва с различно предназначение: от отглеждане на традиционните за региона селскостопански култури, до по-екзотични такива, които се насърчават от редица Европрограми за регионално развитие.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Оброчище, България Топ оферти в Оброчище, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот