Земеделска земя с голям потенциал в землището на с. Оброчище

РЕЗЕРВИРАН
РЕЗЕРВИРАН
РЕЗЕРВИРАН

Тип имот
Земя
(Земеделска земя)


Местоположение
Оброчище / България

Обща площ
3771 м²

Цена
  5 300
  1.41 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
5 км 30 км

Последна актуализация
29.05.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 5 км
  • Летище Varna (VAR): 30 км
Гледки от имота
  • Гледка към поляни
Административна информация за офертата

SUPERИМОТИ предлага земеделска земя с площ от 3771 кв.м. в землището на село Оброчище, община Балчик, област Добрич. Парцелът е със статут на овощна градина от пета категория и се намира на 160 м. от път 71, свързващ с. Оброчище с гр. Добрич (през с. Църква).

Имотът е разположен на метри от минаващата покрай селото Батова река, като достъпът до него е изключително лесен. Около 150 м. здрав земен път и новоизградено мостче над реката ви отвеждат на другия бряг, където се намират равнинна местност с богата и плодородна почва. Почти всички съседни парцели се обработват от собствениците си или от арендатори.

Село Оброчище е интересно село с добре развита инфраструктура. С население от над 2000 жители, селото разполага с училище, църква, поща, детска градина, редица магазини и заведения, спортен комплекс с няколко стадиона, язовир с условия за риболов и къмпинг, както и с редица културни забележителности, най-известната от които е Текето „Ак Язълъ баба“ – храм, обединяващ и мюсюлманската и християнската религия.

Най-значимото за село Оброчище е неговата локация; само на 3 км. от едни от най-предпочитаните плажове на българското черноморие – к.к. Албена, само на няколко километра от най-добрите голф игрища в страната ( BlackSeeRama, Lighthouse, Thracian Cliffs ) и живописния град Балчик и на 30 км. от Морската ни столица и Варненското летище.

Парцелът може да се ползва с различно предназначение: от отглеждане на традиционните за региона селскостопански култури, до по-екзотични такива, които се насърчават от редица Европрограми за регионално развитие.

Разбира се, имотът може да се вкара в регулацията на селото поради близостта му до комуникации като електричество и водоснабдяване.

Променяйки статута си, парцелът може да послужи за изграждане на малък комплекс от няколко къщи, ферма, градински център и т.н. Възможностите са неограничени!
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в Оброчище, България Топ оферти в Оброчище, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот