Тип имот
Парцел в регулация

Местоположение
кв. Център / Банско / България

Обща площ
7354 м²

Цена
Цена по запитване

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния

Последна актуализация
19.07.2024 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Водоснабдяване
КАНАЛИЗАЦИЯ
  • Канализация
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Представяме Ви равен парцел в регулация в м. Грамадето в ски-курорт Банско. Имотът е в непосредствена близост до пет-звездния хотел „Premier Luxury Mountain Resort“. и само на 300 м. от кабинковия лифт.

Парцелът е с подход от две нови асфалтови улици достъп, има ток, вода и канализация.

Парцелът разполага с впечатляваща панорама към планината. Подходящ е за жилищно застрояване, хотел, къщи. Характеризира се със следните параметри:
• Площ: 7 354 кв.м
• Кинт: 1.5
• Плътност: 30 %
• Кота корниз: 10 м

Банско е един от най-атрактивните ски центрове в страната. Намира се на около 150 км. от столицата и 96 км. от Благоевград. Банско попада в територията на Национален парк „Пирин”, което го прави подходящо място освен за зимен, така и за летен туризъм. Районът на Банско е известен и с минералните си води, което превръща в курорта и в атрактивна СПА дестинация. Много от големите хотели в града разполагат с басейни и съвременни спа центрове, които предлагат богата гама от уелнес процедури.

В района на Банско функционира и едно от най-модерните голф игрища в страната, което предлага отлични възможности за голф, съчетани с красива природа и чист въздух. В града има и множество музеи и забележителности, регистрирани са над 130 архитектурно-исторически паметници на културата, седем от които са с национално значение. В близост до Банско се намират и градовете Разлог и Добринище – също популярни туристически дестинации. На 20 км северно от Банско се намира град Белица, в близост, до който е разположен парк за адаптация на танцуващи мечки.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Технически характеристики

Парцелът разполага с впечатляваща панорама към планината. Подходящ е за жилищно застрояване, хотел, къщи. Характеризира се със следните параметри:
• Площ: 7 354 кв.м
• Кинт: 1.5
• Плътност: 30 %
• Кота корниз: 10 м

Квартал

В района на Банско функционира и едно от най-модерните голф игрища в страната, което предлага отлични възможности за голф, съчетани с красива природа и чист въздух. В града има и множество музеи и забележителности, регистрирани са над 130 архитектурно-исторически паметници на културата, седем от които са с национално значение. В близост до Банско се намират и градовете Разлог и Добринище – също популярни туристически дестинации. На 20 км северно от Банско се намира град Белица, в близост до който е разположен парк за адаптация на танцуващи мечки.

Нашите топ оферти за продажба в Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот