Тип имот
Парцел с проект
(Парцел в регулация, Парцел за инвестиция)


Местоположение
близо до Албена / България

Обща площ
6000 м²

Цена
  160 000
  27 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Няма отопление

Климатик
Няма климатизация

Разстояния
3 км 17 км 20 км

Последна актуализация
29.05.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 3 км
  • Център на града: 17 км
  •  Varna (VAR): 20 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Минерална вода в имота
  • Обществено водоснабдяване и собствен водоизточник

Предлагаме за продажба парцел от 6000 кв.м. с достъп до източник на минерална вода и с готов проект 7 вили.

Проектът съчетава следните предимство: морска и планинска панорама, качествен минерален източник, пасторална локация точно до национален резерват и бърз достъп до прекрасни плажове, град и летище. Съществува опция за закупуване на съседна земя, с проект за 14 вили и площ 10000 кв.м.

Локацията на проекта е между двете села- Осеново и Кранево и надморска височина 150 метра. Той е на 3 км от морето и асфалтов достъп почти до парцела, с изключение на последните 300 метра. Варна е на 17 км.

Проектът има договореност за снабдяване с топла минерална вода от изключителен източник, който се намира само на 900 метра от парцела. Водата има 30 градуса температура, тя е питейна с отлични лечебни качества. Минерализацията е около 200 mg/l, Ph 8.3, магнезий 33 mg/l, калицй 58 mg/l и тези характеристики я поставят на едно ниво с ниско минерализираните изворни води на Evian.

Освен за питейни нужди, тя може да бъде използвана за захранване на басейните и ще поддържа температура около 24 C за петте месеца от май до октомври.
Като допълнение към тази спа вода, в самия парцел също има източник на вода, която ще захранва къщите.

Поради южното си изложение и постоянния бриз е възможно да се постави соларно-вятърна система, която да снабдява имотите с ел. енергия и има направена оферта за това.

Съществуващия проект е за изграждане на 7 къщи с обща застроена площ от 1522 кв.м., проектирани предимно от британски архитекти. Лекият наклон на терена към морето разкрива невероятна панорама към него или планините. Проектът включва изграждането на басейн. По време на подновяване на разрешението е възможно да се промени разпределението, стила и размера на сградите до 5 пъти повече (7200 кв.м.) с максимална височина до 4 етажа.

Прогноза за отдаване под наем
В близост до проекта успешно се отдават подобни имоти под наем. През последните 5 години се наблюдава търсене на по-големи имоти с 5-7 спални, а същевременно липсва предлагане. Проектът предполага построяването на 3 къщи с по 6 спални, които имат потенциал за годишен оборот от 100000 Евро, като изчисленията са базирани на официални данни от отдаване на подобните имоти в близост.

Цени

за 6000 m2 (земя и проект): 160 000 EUR

Цена за построяване и завършване до степен отдаване под наем, включително басейни, озеленяване и мебелиране, 680 000 ЕUR за РЗП 1000 m2 и 150m2 басейни. Тук се включват три къщи със шест спални, три басейна по 50 м2, 300 метра асфалтов път, ограда.

За 16000 m2
Цена на земя с проект : 400 000 EUR

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Албена, България Топ оферти в Албена, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот