Регулиран парцел с централна локация в Пампорово


Тип имот
Парцел в регулация
(Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
хотел Снежанка / Пампорово / България

Обща площ
6174 м²

Цена
  494 160
  80 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
50 м 85 км

Последна актуализация
08.04.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Планински лифт: 50 м
  •  Plovdiv (PDV): 85 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата

Искате ли да инвестирате в отличен парцел, непосредствено разположен до най- развитите и предпочитани хотели в зимния курорт Пампорово? Този имот разполага с отличителна локация, предоставяща прекрасна възможност за генериране на приходи. Намира се в самия център на курорта с лице на главния обиколен път.

Парцелът е регулиран и се състои от просторните 6 174 кв.м. Разполага се непосредствено пред хотел Снежанка и зад хотел Перелик и боулинг залата. Това е най- застроената хотелска част на курорта, като същевременно парцелът има широк изглед към девствената планина.

Големината на парцела позволява неговото усвояване по избор на бъдещия купувач. Възползвайте се от това отлично предложение!

Климатът в района на Пампорово се отличава с мека зима, в която има над 100 слънчеви дни. Курортът се нарежда на първо място по слънчеви дни сред всички планински курорти в България. Основният туристически поток към Пампорово е през зимните месеци, защото курортът е пригоден предимно за ски спортовете.

Туристическият сезон започва през декември и продължава почти до края на април, което предоставя отлична възможност за генериране на приходи.

Заради красивата природа областта се посещава от туристи и през летните месеци. Връх Снежанка е измежду Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Пампорово, България Топ оферти в Пампорово, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот