-40% Намалена
цена

Парцел в регулация на входа на планински курорт Пампорово


Тип имот
Парцел в регулация
(Парцел за инвестиция)


Местоположение
Пампорово / България

Обща площ
1482 м²

Цена
-40% 148 200   88 920
  60 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
85 км

Последна актуализация
19.10.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Plovdiv (PDV): 85 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

С удоволствие отправяме днешното предложение за покупка на парцел в регулация (1482 кв.м.), разположен на завой, на входа на най-стария и слънчев български ски курорт – Пампорово, едва на 300 м от централните удобства на курорта. Пампорово се намира в полите на Родопите, в Централна Южна България, на 85 км от Пловдив и на 260 км от София. Разполага се на 1650 м надморска височина в подножието на връх Снежанка (1926 м).

Парцелът се намира срещу хеликоптерната площадка, като граничи от двете страни с главния път (лице 50 метра). Характеризира се с югозападно изложение и се разполага на особено видно място както за влизащите в курорта, така и за пътуващите транзитно за Смолян.

Районът привлича туристите с изключително мекия си климат, отличаващ се с зима с над 120 слънчеви дни през ски периода (от средата на декември до средата на април), както и с различните възможности за туризъм през зимата и през лятото - селски туризъм, тенис на корт, боулинг, стрелба с лък, високопланинско колоездене и естествено ски, сноуборд и шейни. В района на модерния ски курорт може да посетите и много атрактивни природни и исторически забележителности - курортно селище Стойките, етнографски комплекс Широка лъка, Бачковски манастир, Нареченски бани, Смолянски езера и др.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Пампорово, България Топ оферти в Пампорово, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот