Луксозен жилищен комплекс в отличен район

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА

Тип имот
Апартаменти ново строителство
(Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти)


Местоположение
/

Етаж
1-3

Спални
1-4

Бани
1


Площи на жилищата
52 м² - 152 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Разстояния
20 км

Последна актуализация
04.05.2015 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Frankfurt (FRA): 20 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
Административна информация за офертата

Ексклузивен нов проект в град Франкфурт на Майн, районът Берген-Енкхайм, Хесен. Проектът включва 3 отделни жилищни сгради с общо 21 жилища.

Детайли:
• Площ на апартаментите: от 52.40 кв.м до 151.50 кв.м
• Апартаментите са със спални от 1 до 4 и са разположени на 3 етажа
• Състояние към момента: проект
• Строителство: тухла
• Мебелировка: предвижда се
• Цена: от 198 000 евро до 640 000 евро

Този ексклузивен нов проект предлага спокойствие и уют в бизнес столицата на Европа. Той е разположен в икономически развит и престижен квартал на Франкфурт на Майн - Берген-Енкхайм. В кварталът се намира голям търговски център (Хесен център), супермаркети, мебелни магазини, детски градини, училища - всичко от необходимост за обикновеното ежедневие. До центъра на Франкфурт се стига за 10 минути с кола, като районът се характеризира с отлична транспортна мрежа с У-бан, С-бан и автобус.

Разстояния на комплекса от:
• Летище Франкфурт – 20 км.
• Висбаден – 43 км.

Франкфурт на Майн
Франкфурт е финансов и обслужващ център от световна класа, сърцето на динамичния икономически регион Франкфурт Рейн-Майн. Градът е номер 1 по инвестиции в ЕС за 2013 и на водещо място в Европейския съюз. Централната локация, отличната инфраструктура, едно от най-големите летища на континента, а също концентрацията на фирми ориентирани към бъдещето и глобалното присъствие дава на града водеща позиция в ЕС.

Тук се намира седалището на Европейската централна банка. Франкфурт е основният град на региона Рейн-Майн, където живеят 5.5 милиона души. 365 000 фирми там печелят годишен брутен вътрешен продукт от 205.5 милиарда Евро и наемат 2.8 милиона души. В тази производствената среда със своята международна смесица от индустрии процъфтяват всички фирми - от голяма индустриална компания до малки разработчици на софтуер.

В районът се намира Frankfurt Messe - един от най-големите изложбени центрове в Европа и в света, където от години се срещат клиенти и фирми. Днес може да посетите повече от 30 търговски изложения на година, сред тях са International Auto Show и традиционния панаир на книгата. С неповторимата си атмосфера и световните премиери изложението е световно известно с 37 900 изложители, от които повечето са от чужбина, както и с 2.25 милиона посетители.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Популярни търсения
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот