Вили "Парос"

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Апартаменти ново строителство
(Къщи, Вили)


Местоположение
/ Гърция

Етаж
1-3

Спални
2

Бани
1


Площи на жилищата
98 м² - 0 м²

Градина
677 м²

Цена
  225 400
  2 300 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Кухн. бокс

Разстояния

Последна актуализация
04.01.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Балкони
  • Паркомясто
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
  • Телефон
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Сателитна телевизия

Всичко в тези два луксозни комплекса е резултат от едно сполучливо съчетание между страхотно местоположение и добър вкус. Разположени на два съседни парцела с големина съответно 8 и 10 акра, ваканционните жилища са част от остров Парос, който от своя страна се намира в центъра на гръцката островна група Цикладес в Егейско море. Вилите са част от красива местност - намират се на 400 м. от спокойния плаж Ексифера и само на 300 м. от красивия плаж Филици, от където се откриват прекрасни гледки към залива Санта Мария и към курортното градче Наксос. На по-малко от три километра от остров Парос се намира вторият по големина град Наоса, чийто светлини примамливо блещукат вечер. Тук са разположени много семейни ресторанти, уютни таверни и нощни клубове.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Технически характеристики

Техническа Характеристика:

Вилите в двата луксозни комплекса на остров Парос са изградени съгласно най-модерните материали и са съобразени с най-високите стандарти, като са използваеми през цялата година. Конструкцията им е от железобетон според последните изисквания и мерки за антисеизмичност. Външните стени са дебели 0.50 см., като са изградени от единична тухла, облицовани с изолация "DOW" от 35 см. Външната облицовка е направена съгласно традиционните методи, използвани в района на Цикладес. Изолация "DOW" е използвана също при покривите и подовете, като използваните плочки са от групи 4 и 5. Капителите и парапетите са направени от австрийско дърво, а дограмата и рамките на вратите са от дървесина "Meranti", с двоен стъклопакет, осигуряващ перфектна топло и шумоизолация. Използваната боя е от "Sikkens".

Всяка от къщите в комплекса ще разполага с камина, централно отопление, резервоар за гориво, и топла вода чрез соларни панели, електрическа инсталация и бойлер.

Къщите са снабдени с алармена инсталация с активиране и деактивиране на системата по телефона, сателитна телевизия и антена, специална телефонна операционна система и система "DATA".

Баните и стълбищата са облицовани със специален цимент в приятни меки пастелни цветове.
Кухните са изработени от дъб, като е оставено достатъчно място за хладилник, съдомиялна машина, аспиратор, фурна и мивка.
Във всяка от спалните има гардероби от по 4-10 кв.м.
Към всяка вила има собствена градина, отпред и отзад, както и две паркоместа, покрити с дървени решетки.

Квартал

Самият остров Парос е лесно достъпен, с добър подстъп към многобройните плажове, местните бакалии и кафенета. На около 150 км. от острова се намира най-голямото пристанище на Гърция – Пиреос, от където през летните месеци от шест до десет пъти на ден отплават туристически и товарни кораби. Остров Парос е лесно достъпен и по въздух, като се обслужва от три полета от Атинското летище, които траят по-малко от половин час.

Концепция

Двата съседни комплекса на остров Парос разполагат както следва с:

Вили "Парос", Комплекс първа фаза, завършен.

Комплекс 1 наброява пет сгради, вариращи между 206 кв.м. и 302 кв.м., като включват: 4 спални, 4 бани, 2 хола с камини, кухня, килер, котелно, веранди. За продан са четири от къщите:

• 2 къщи с по две спални (Тип C1 & Тип C2) с площ съответно от 129 кв.м. и 142 кв.м.
• 1 къща с четири спални (Тип B) и жилищна площ от 228 кв.м.
• 1 къща с четири до шест спални (Тип D) и жилищна площ от 302 кв.м.

Вили "Парос", Комплекс втора фаза, завършен през Май 2007.

Комплекс 2 разполага със седем сгради, които варират от 98 кв.м. до 142 кв.м. и включват: 2 спални, 1 баня, 1 тоалетна, отворена кухня и хол с камина, котелно, килер, веранда с капител. Четири от вилите са с по две спални - две от тях са подобни на вила тип C1 и жилищната им площ варира между 98 кв.м. и 106 кв.м., а останалите две са подобни на вила тип C2 с площ от 131 кв.м. и 118 кв.м.

При тези вили площта, на която са разположени е между 677 кв.м. и 972 кв.м.

Към този втори комплекс принадлежат три вили с по четири спални, сходни на вила тип B, като жилищната площ е съответно 206 кв.м., 214 кв.м. и 226 кв.м.

При тези вили площта, на която са разположени е както следва 1522 кв.м., 1738 кв.м. и 1537 кв.м.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот