Луксозен имот

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА

Тип имот
Къщи
(Вили)


Местоположение
близо до /

Площи на жилищата
987 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния

Последна актуализация
01.04.2009 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Балкони
  • Гараж
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
  • Телефон
ЕКСТРИ В СГРАДАТА
  • Джакузи
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Интернет
  • Сателитна телевизия

Прекрасна резиденция на първа линия, на плажа в района на "Голдън Майл", с частен вход към крайбрежен булевард, който води към Пуерто Банус. Построена в края на 90-те години на миналия век в марокански стил, тази къща се простира на два етажа плюс сутерен и тераса на покрива. Гледките, които се откриват от терасата, са към басейна, беседката, плажа и морето.
Къщата разполага с 2 входа: от предния двор, където е разположен паркингът и през гаража за 4 автомобила.

Приземен етаж:

• Вестибюл, площадка на стълбите, подредена като галерия, фонтан, мраморни колони, сводове, гостна с камина, ниша-всекидневна, достъп до закрита тераса, полуетаж, водещ към трапезарията, вграден бар, двойни врати, от които се излиза на терасата, кухня (от която има достъп до вътрешен двор), мокро помещение, стая за гледане на телевизия, две спални, две стаи-гардероб за гости.

Първи етаж:

• Главна спалня с частна тераса, стая-гардероб, собствена баня (с кръгло джакузи и отделен душ); кабинет/спалня, две допълнителни спални за гости. Стълби водят към терасата на покрива (където има зона за барбекю/склад), от която се разкриват удивителни гледки към брега.

Сутерен:

• С естествена светлина, вестибюл, спалня, душ/сауна/тоалетна, стая с разнообразно предназначение, складово помещение, гараж, покои на персонала, към които се влиза от кухнята (2 спални и баня). Отделен вход към допълнителни помещения на персонала (кухненски бокс, хол, спалня, баня, складово помещение).
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Районът

Пуерто Банус е пристанище в Марбея, на Коста дел Сол. Пуерто Банус е построен през 1970 г. от Хосе Банус – местен строителен предприемач, като луксозно пристанище и търговски комплекс за богаташи.
Основният елемент на Пуерто Банус е пристанището. То разполага с котвени места за 915 яхти, включително тези на краля на Саудитска Арабия и на някои от най-богатите хора в света. Зад пристанището са разположени множество барове, бутици и нощни клубове.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот