Само за
частни лица!

Вила на 40 м от морето

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА
НЕАКТУАЛНА ОФЕРТА

Тип имот
Къщи
(Вили)


Местоположение
Криопиги / Гърция

Спални
2

Бани
2


Площи на жилищата
118 м² - 0 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
75 км

Последна актуализация
06.12.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 75 км
  • Болница: 10 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Килер

Текстът е преведен автоматично от софтуер и може да съдържа неточности.
Можете да видите текста на оригиналния език или да преведете на други езици:
Текстът е преведен автоматично от софтуер

Разгледайте тази великолепна луксозна вила, която се намира само на няколко крачки от морето (40 м). Красивата гледка, която се открива от къщата, е само едно от преимуществата, които ще получите, купувайки имота.

Имотът се намира на първия ръкав на Халкидики - Касандра, в курорта Криопиги. Отличният климат, съчетанието от зелени планини и чисто море (с две награди „Синьо знаме” – международна награда за качествено поддържане на плажна ивица) заедно с високото ниво на обслужване превръщат Криопиги в един от най-важните курорти в областта.

Площта на вилата в 118 кв.м. и разполага с две спални. Имотът има и собствен двор и две паркоместа. Отоплението е локално.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Криопиги се намира на първия ръкав на Халкидики – Касандра и е на 90 километра от Солун. Разположен е амфитеатрално на склона на хълм, осеян с борови дървета и с гледка към залива на Касандра. Областта е населявана още от древни времена и днешното селище Криопиги се намира между древните градове Неаполи и Фленгра. Отличният климат, съчетанието от зелени планини и чисто море (с две награди „Синьо знаме” – международна награда за качествено поддържане на плажна ивица) заедно с високото ниво на обслужване превръщат Криопиги в един от най-важните курорти в областта.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот