Вили в Никити, Халкидики


Тип имот
Къщи
(Вили)


Местоположение
/ Гърция

Етаж
2

Спални
2

Бани
2


Площи на жилищата
80 м² - 0 м²

Цена
  94 500

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Разстояния
100 км

Последна актуализация
21.07.2011 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Thessaloniki (SKG): 100 км
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Комплекс „ДЕНДРУДИ" се намира в курорта Никити на полуостров Халкидики, Гърция. Комплексът се състои от 17 изключително красиви вили с впечатляваща традиционна архитектура. Комплекс „ДЕНДРУДИ" представлява идеалното решение както за летни, така и за зимни „бягства" от ежедневието, като предоставя спокойствието на мирния пейзаж по изключително уютен начин.

Комплекс ДЕНДРУДИ се състои от седемнадесет независими една от друга вили. Всяка от тях разполага със собствен двор.
Комплексът е изграден в пет отделни части, а живописните каменни павета и местата за паркинг правят достъпа до всяка една вила много лесен. Първата част се състои от четири вили, втората, третата и четвъртата част - от по две вили, а петата, която е разделена на две крила, включва общо седем вили. Повечето от вилите со двуетажни, включвайки подземен етаж с повдигнато ниво, с удобна широка дневна и кухня на приземния етаж, една голяма спалня с баня на първия етаж, и две допълнителни просторни спални, баня и складово помещение на подземния етаж.

Площта на вилите варира от 80 м2 до 1 30 м2, в зависимост от формата и архитектурата. Вътрешният дизайн дава възможност за увеличаване на общтата площ до 10 м2- тъй като първият етаж на практика е отворено пространство с минимално количество стени и огромни прозорци. Тази отличителна черта дава възможност на собственика да пригоди вилата към собствените си нужди, а не нуждите си към вилата.

При строителството со използвани материали с най-високо качество, както и всички съвременни методи. Външният и вътрешният дизайн са изработени с вкус и с фокус върху функциалността. Всяка вила разполага с камина, централно отопление, широки тераси и веранди с теракота, които гледат към морето и живописния пейзаж, оградна стена, добавяща усещане за съвременен стил, лукс и удобен начин на живот. Фасадите са създадени в стила на традиционната македонска архитектура, с основни материали дърво и камък.

Всеки собственик има правото да добавя външни конструкции в двора си, като например дървени решетки, барбекю, каменни алеи, градини, за да може да създаде свое собствено убежище за релаксация и спокойствие.
Освен това, някои от вилите са все още в процес на строене, което дава възможност за още по-голяма гъвкавост в избора на материали, цветове и т.н, за интериора на къщата.
Нашият персонал ще бъде до вас, за да отговори на всичките ви въпроси и колебания, да предложи решения за интериора, както и да ви насочи сред множеството възможни варианти, за да намерите най-удобния за вас.
Комплекс ,ДЕНДРУДИ" е перфектният избор за тези, които ценят традиционната архитектура, обичат природата и се нуждаят от удобно частно настаняване с деликатния усет за лукс.Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Квартал

Комплекс „ДЕНДРУДИ" е разположен във впечатляващия морски курорт Никити на полуострув Халкидики, известен с обширните си плажове и обилните природни богатства, както и с богатото си културно наследство (старата част на града е обявена за архитектурен паметник). Комплексът е построен на терен от 1.698,50 м2, който е разположен до главния път на селището на по-малко от 200м от морето.

Нашите топ оферти за продажба в , Гърция Топ оферти в , Гърция
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот