Парцел на 200 м от морето

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Земи
(Парцели за инвестиция)


Местоположение
близо до / Гърция

Площи на жилищата
562 м² - 0 м²

Цена
  112 500
  200 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
65 км

Последна актуализация
04.01.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Alexandroupolis (AXD): 65 км
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
  • Телефон
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Интернет

Super Имоти с удоволствие ви предлагат този парцел земя, разположен близо до град Комотини, в Североизточна Гърция. Имотът се намира в местността Меси, само на 200 м от морето. Разстоянието от имота до Комотини е само 20 минути с кола, а град Кърджали се намира на 110 км.

Площта на парцела е 562.5 кв.м. - има 15 метра лице на улица и дължината му е 37.5 м. Голямо преимущество е фактът, че от имота има достъп до вода, ток, телефон и интернет. Максималната разрешена застроена площ за този парцел е 400 кв.м. - напълно достатъчно за просторен семеен дом или вила или за къща за гости.

Парцелите около имота са застроени с луксозни къщи, а прекрасният чист плаж е само на около 200 м.

Комотини е разположен на надморска височина от 32-38 м в историческата област Западна Тракия, в подножието на родопския рид Гюмюрджински снежник и на около 20 км северно от Бяло море.

През последните 300 години градът е запазил многокултурната си идентичност. Днес е важен търговски и политически център. Разстоянията са относително малки, затова селището е подходящо за разходки и повечето забележителности могат да бъдат достигнати пеша.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Районът

Комотини е разположен на надморска височина от 32-38 м в историческата област Западна Тракия, в подножието на родопския рид Гюмюрджински снежник и на около 20 км северно от Бяло море.

През последните 300 години градът е запазил многокултурната си идентичнот. Днес е важен търговски и политически център. Разстоянията са относително малки, затова селището е подходящо за разходки и повечето забележителности могат да бъдат достигнати пеша.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот