Регулиран парцел за жилищно строителство в село Горна Малина


Тип имот
Парцел в регулация
(Парцел за инвестиция)


Местоположение
близо до София / България

Обща площ
2200 м²

Цена
  48 600
  22 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
30 км

Последна актуализация
07.08.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Sofia (SOF): 30 км
Гледки от имота
  • Гледка към селото
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Неасфалтиран път

Представяме на вашето внимание регулиран парцел с площ 2200 кв.м. с достъп на улица в ж.к. Юг в село Горна Малина, разположен между билото на Стара планина на север и Средна гора на юг. Населеното място се характеризира с комуникативна локация – на 19-20 км от центъра на столицата (за около 20 минути с лек автомобил, има маршрутки и автобус), на 145 км от Пловдив. Парцелът е подходящ за жилищно строителство до 10 метра.

Електричество, вода и канализация има до имота.

Селото разполага с разнообразие от съвременни удобства в комбинация със спокойствие, встрани от шума на големия град. На 500 метра от имота се намира спортен комплекс Горна Малина, с модерна и многофункционална зала с 670 места за провеждане на състезания от най-висок ранг, за културни и бизнес форуми и прояви. Тук ще откриете реконструиран стадион с футболно игрище и модерни трибуни с 1200 места, зали за обучения, места за възстановяване и отдих, кокетни игрища с изкуствена настилка за мини футбол и външно игрище за баскетбол, волейбол и тенис на маса. В непосредствена близост се намира и новостроящият се тризвезден Малина Палас Хотел & СПА. Комплексът ще бъде разположен на 3000 кв.м. площ с външен басейн, тенис на корт, детска площадка и много зеленина. На територията на хотела ще се разполагат ресторант със 120 места, лоби бар, фитнес център, СПА зона, конферентна зала, детски клуб на закрито и др. удобства.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот