-20% Намалена
цена

Рибовъдно стопанство на 15 км от Боровец

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Ферма
(Бизнес, Парцел за инвестиция)


Местоположение
близо до Боровец / България

Обща площ
6900 м²

Цена

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
85 км

Последна актуализация
17.03.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Sofia (SOF): 85 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Неасфалтиран път

Предлагаме за продажба рибовъдно стопанство, разположено в екологично чист селски район, на 15 км от планински курорт Боровец. Рибарниците с площ от 6900 кв.м. са узаконени, с направени геодезистки замервания, определящи границите на имота, местоположение на басейните с точни размери, входни и изходни трасета на водоснабдяване и са нанесени в кадастралния регистър. Имотът се намира в местността „Влашка Река” в китно село от община Самоков, Софийска област. До имота има черен път около 60 метра от главния път Боровец–Пловдив.

Басейните са 4 на брой (3 бр. землени басейни и 1 бр. бетонен басейн), с общия капацитет от 4521 куб.м с обща площ на басейните от 3021 кв.м. Басейните са от угоителен тип със следните размери: басейн 1 (10 м х 50 м, височина 1.5 м), Басейн 2 (10 м х 50 м, с височина 1.5 м.), Басейн 3 (25 м х 80 м и височина 1.5 м), Басейн 4 бетонен (3.5 м х 6 м и височина 1 м).

Средната годишна температура на водата е около 12 градуса и е много подходяща за отглеждане на пъстърва. Имотът се намира под язовирната стена на язовир „Влашка Река” и водоснабдяването на рибарниците е целогодишно, без промяна на дебита на вода. Направени са проучвания за сондаж на територията на имота и са отбелязани 2 точки за възможен сондаж.

Селото се намира в полите на Рила планина, по течението на река Марица, сред красива и чиста природа и мек климат, с отлични предпоставки за практикуване на селски и еко туризъм, планинарство, ски спортове, риболов и други приятни спортни и релаксиращи дейности.

 
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот