Земеделска земя на изхода на гр. Русе , до хипермаркет “Jumbo “


Тип имот
Земеделска земя
(Земя)


Местоположение
близо до Русе / България

Обща площ
10000 м²

Градина
10000 м²

Цена
  80 000
  8 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
200 км

Последна актуализация
07.05.2014 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 200 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към поляни
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път
  • Интернет
  • Сателитна телевизия
ДРУГИ
  • Магазин за хранителни стоки в близост

Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание земеделска земя на изхода на гр. Русе в посока Варна. Големината на парцела е 10000 кв.м. (10 декара).

Намира се във вилна зона "Русофилите" преди изхода на Русе по пътя за Варна, на разстояние около 200 м от магистралата Русе-Варна, и на много по-малко (може би около 60-70 м) от стария път за Кубрат. В близост до него има авто къща и склад за дървен материал, а в непосредствена близост до него има склад за логистика. До имота е и хипермаркет “Jumbo“.

Парцелът в момента е със статут земеделска земя, но може да бъде променен и да стане подходящ за промишлено строителство (логистичен център, фабрика и т.н.). През имота преминава електропровод 20 kV, а наблизо минава водопровод (на разстояние около 50-70 м.), който е точно до стария път Русе-Кубрат. Твърде вероятно е в склада за логистика (който е още по-близо) също да има прекарана вода. Лесно може да се изгради асфалтова настилка върху вече съществуващия общински път (маркиран с две сини линии в снимката от Google maps ). Това означава, че за новия собственик няма да е необходимо да закупува друг съседен имот, ако той иска да си осигури достъп до шосеен път. Това прави парцелът изключително привлекателен.

Русе е петият по големина град в България и най-големият български град по поречието на река Дунав. Русе е един от старите български градове с традиции в културата, изкуството и образованието и със силно развита промишленост и търговия. Известен е като малката Виена заради запазената старинна архитектура.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Русе, България Топ оферти в Русе, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот