Земеделска земя в планината на 29 км от гр. Дряново


Тип имот
Земеделска земя
(Земя)


Местоположение
близо до Дряново / България

Обща площ
81303 м²

Градина
81303 м²

Цена
  90 000
  1.11 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
200 км

Последна актуализация
22.12.2022 г.

Брой запитвания
1 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Sofia (SOF): 200 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Представяме за продажба голям парцел земеделска земя – 81 303 кв.м., разположен на около 500 м надморска височина в землището на планинско село близо до град Дряново. В голямата си част мястото е равно. В ниската част към селото има по-голям наклон.
Имотът е подходящ за ферма или ранчо за отглеждане на селскостопански животни , био земеделие или живот сред красивата природа на Стара планина . Ток и вода в близост са налични. Достъпът е лесен целогодишно и имота граничи с асфалтов път.
Община Дряново е разположена в централния дял на Предбалкана със силно пресечен релеф. Красивите планински склонове са покрити със смесени широколистни гори, като между хълмовете и скалите плавно лъкатушат реките Янтра и Дряновска.

Климатът в района е умерено – континентален, с мека зима и прохладно лято, много благоприятен през всички сезони за почивка и туризъм.
Средищният град е лесно достъпен по основните транспортни връзки на Северна и Южна България : ж.п. линията Русе – Подкова и магистралата Русе – Стара Загора. Той е на 22 км от Габрово и етнографските му комплекси, на 24 км от средновековната българска столица Велико Търново, на 17 км от Трявна с възрожденските архитектурни ансамбли и на 34 км от Севлиево, стария Хоталич.
Дряновската екопътека е изградена е по програмата за селски и екотуризъм. Разположена е край Дряновския манастир (4 км. от гр.Дряново).

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Дряново, България Топ оферти в Дряново, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот