Земеделска земя в планината на 29 км от гр. Дряново


Тип имот
Земеделска земя
(Земя)


Местоположение
близо до Дряново / България

Обща площ
81303 м²

Градина
81303 м²

Цена
  90 000
  1.11 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.


Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
200 км

Последна актуализация
22.12.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Sofia (SOF): 200 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Представяме за продажба голям парцел земеделска земя – 81 303 кв.м., разположен на около 500 м надморска височина в землището на планинско село близо до град Дряново. В голямата си част мястото е равно. В ниската част към селото има по-голям наклон.
Имотът е подходящ за ферма или ранчо за отглеждане на селскостопански животни , био земеделие или живот сред красивата природа на Стара планина . Ток и вода в близост са налични. Достъпът е лесен целогодишно и имота граничи с асфалтов път.
Община Дряново е разположена в централния дял на Предбалкана със силно пресечен релеф. Красивите планински склонове са покрити със смесени широколистни гори, като между хълмовете и скалите плавно лъкатушат реките Янтра и Дряновска.

Климатът в района е умерено – континентален, с мека зима и прохладно лято, много благоприятен през всички сезони за почивка и туризъм.
Средищният град е лесно достъпен по основните транспортни връзки на Северна и Южна България : ж.п. линията Русе – Подкова и магистралата Русе – Стара Загора. Той е на 22 км от Габрово и етнографските му комплекси, на 24 км от средновековната българска столица Велико Търново, на 17 км от Трявна с възрожденските архитектурни ансамбли и на 34 км от Севлиево, стария Хоталич.
Дряновската екопътека е изградена е по програмата за селски и екотуризъм. Разположена е край Дряновския манастир (4 км. от гр.Дряново).

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Дряново, България Топ оферти в Дряново, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот