Парцел за застрояване с минерални извори край Банско


Тип имот
Парцел за инвестиция
(Парцел в регулация)


Местоположение
близо до Банско / България

Обща площ
14605 м²

Цена
  292 100
  20 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
140 км

Последна актуализация
31.03.2021 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Plovdiv (PDV): 140 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Представяме на вашето внимание парцел за застрояване на балнео и СПА комплекс, разположен на асфалтов път в живописното село Елешница, само на 23 км от ски курорт Банско и град Разлог. Най-близките летища са в София (180 км) и в Пловдив (140 км). Имотът е с площ от 14 605 кв.м., като се намира в район с два минерални извора: Сондаж № 1 с дебит на водата 14,6 л/сек. и температура 56.2 градуса/Целзий и „Топилата” с дебит на водата 1.4 л/сек. и температура 38 градуса/Целзий.

Незастроеният урбанизиран имот е затревени разкрива красива гледка към околните хълмове. Характеризира се със следните параметри на застрояване: Кинт: 1.2; Плътност: 30%; Кота корниз: 12 м. Ток ще откриете на 200 метра оттук, а най-близкият източник на вода е на около 1.5 км, в началото на селото. Има възможност за формиране на собствен водоизточник и направа на септична яма.

Спокойното и малко село е електрифицирано, водоснабдено, почти изцяло канализирано и добре благоустроено. Населеното място разполага с ферми, магазини, кафене, училище, църква, здравна служба, редовен транспорт, читалище с фолклорен състав и археологическа музейна сбирка, минерална баня, параклис „Света Варвара”, църквата "Св. Атанас" с ценен иконопис. Районът е подходящ за селски туризъм, СПА процедури и за разглеждане на археологически находки, тъй като край селото са открити останки на селище от първия етап на ранния неолит, както и предмети и съдове от тракийско време.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот