Атрактивен парцел с отлична комуникативност в Банско


Тип имот
Земеделска земя
(Земя)


Местоположение
Ски лифт / Банско / България

Обща площ
1222 м²

Цена
  107 536
  88 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
160 км

Последна актуализация
20.11.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Sofia (SOF): 160 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Предлагаме за продажба просторен парцел със статут на земеделска земя, разположен на комуникативен асфалтов път (улица „Явор“) и само на 300 метра от началната станция на ски лифта. Имотът се радва на тихи съседи от български, британски и руски произход. Подходящ е за строеж на фамилна къща или хотелски/апартаментен комплекс , в случай че се комбинира със съседния парцел. Освен близостта до ски лифта, като плюс на предлагания парцел може да се изтъкне и добрата му комуникативност с бърза връзка до останалите важни части в ски курорта.

Парцелът разкрива живописна гледка към Рила, Пирин и град Банско. Имотът не е в регулация, но параметрите за застрояване за района са: Кинт – 1.5; Плътност – 30%; Кота корниз – 10 м. В момента парцелът е затревен. Най-близката регулация е на 15 метра оттук, електричество (50 метра), вода (3 метра) и канализация на 5 метра.

Открива ви се уникална възможност да построите тук мечтания ваканционен дом с панорамна гледка и само на 2 часа път от столицата София или да осъществите смели инвестиционни строителни проекти с гарантирана бъдеща възвращаемост, благодарение на големия поток туристи, избрали Банско за своята зимна и лятна почивка.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот