Парцел в регулация в близост до София


Тип имот
Парцел в регулация
(Промишлен парцел, Парцел за инвестиция)


Местоположение
гр. Божурище / Хераково / България

Обща площ
9000 м²

Цена
  900 000
  100 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния

Последна актуализация
26.04.2017 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към поляни
Административна информация за офертата
ДРУГИ
  • Близо до ЖП гара

Парцел в регулация с лице на международен път Е-80 за Белград и второ лице на ж.п. линията София-Перник. Позициониран е в изключително перспективна зона, подходящ за дълготрайни инвестиции. Намира се на около 10 км. западно от София, след гр. Божурище и на около 30 км. от Калотино, в близост до пресичащи се еврокоридори. Районът е привлекателен за инвестиции, поради непрекъснатото облагородяване на инфраструктурата. Съгласно Общоустройствения план на София се предвижда изграждане на пътен възел между съществуващия вече международен път Е-80, пресичащ се с два Еврокоридора, единия Е-10, свързващ София с Белград и Западна Европа, и втория Е-4, свързващ Атина с гр.Видин посока Стокхолм. В перспективен план се залага също и сливане на ж.п. линията, пресичаща района с международната ж.п. линия за Белград.

Парцелът е 9001кв.м. Формата му е правилна с дължина около 260м., регулиран е за административно-офисна, складова и търговска дейност. Допуска се безвредна за околната среда производствена дейност, свързана с високи технологии, хранително-вкусова промишленост и др. Параметите са:
• Площ: 9001кв.м
• КИНТ-2КК до 15м.
• Плътност: до 80%
• Възможно РЗП до 18 000кв.м

Теренът, в който е разположен парцела, пресича изцяло зоната, определена за търговски и безвредни производствени дейности и е разположен в изключително равнинна част. Зоната около предлагания парцел е почти изцяло регулирана и се очаква масово застрояване. В непосредствена близост (около 50м.) преминава електромрежа и застрояването предвижда собствен трафопост. По проект се разрешава и е целесъобразно изграждане на собствен водоизточник за битови и др.цели. В съседство са позиционирани регулирани парцели, собственост на западни, гръцки, кипърски и др. инвеститори.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Хераково, България Топ оферти в Хераково, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот