-25% Намалена
цена

Парцел за застрояване на ваканционно селище край Сандански


Тип имот
Парцел за инвестиция
(Парцел в регулация)


Местоположение
близо до Сандански / България

Обща площ
5780 м²

Цена
-25% 398 820   300 560
  52 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
160 км

Последна актуализация
25.02.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Sofia (SOF): 160 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

Представяме ви изключително атрактивен парцел за застрояване с площ от 5780 кв. м., разделен на 10 парцела. Имотът се намира в екологично чист район, само на 10 км над спа курорт Сандански и на 4 км над с. Лиляново, по пътя за местност Попина Лъка (Пирин). В близост до описвания имот има няколко хубави вили, почивна станция и почивната база на "Медика". На север, юг и запад парцелът граничи с ливади и река, а на изток - с общински път от град Сандански, който е преасфалтиран и маркиран, като се поддържа целогодишно. В местност "Попина лъка" има много вили и почивни станции. На река "Санданска бистрица" ще откриете красив водопад /пад 18 м./, а по течението има незабравими гледки, спокойствие и прохлада през лятото.

Парцелът се намира на най-вероятния маршрут до първата станция на обсъждания кабинков лифт към връх "Тодорка", откъдето ще има връзка с Банско. Парцелът е с голяма квадратура, малка денивелация на юг и южно изложение, с голямо лице на асфалтов път, с ток и вода наблизо. Върху имота няма никакви тежести. За този регулиран парцел е предвидено ниско свободно застрояване с плътност до 60%, кинт до 1.2 и озеленяване 40%. Мястото е подходящо за изграждане на комплекс от едно или двуфамилни къщи за отдих или почивна станция.

Пътят, който минава край парцела, води до бившия пионерски лагер над "Туричка черква", над която има хижи и заслони до южните подстъпи към връх "Тодорка", един от най-високите на Пирин. На няколко места се отглежда пъстърва от постоянно живущи по вилите покрай реката и в с. Лиляново. Зимата е мека, мъглите са рядко явление. Валежите са малко и въздухът е чист, планински и е с ниска влажност. Изключително подходящ климат за превенция или рехабилитация на белодробни заболявания. Освен нискостеблена растителност, тук ще откриете и вековни чинари, борове, орехи и други дървесни видове. Живописните околности освен красиви са подходящи и за редица активности като селски туризъм, планинарство, водни спортове, лов, риболов, спа процедури, голф спортове, както и за разглеждане на исторически забележителности.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Сандански, България Топ оферти в Сандански, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот