Земи до регулация в град Бяла


Тип имот
Земя
(Земеделска земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
близо до Бяла / България

Обща площ
47000 м²

Цена
  517 000
  11 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
55 км

Последна актуализация
29.05.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 55 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата

SUPER ИМОТИ предлага за продажба 47 декара земя в непосредствена близост до морския браг в землището на град Бяла, област Варна.

Общо парцелите са пет,като три от парцелите се намират на хубаво място с изглед към морето с прекрасна панорама съчетана с девствена природа, а два от парцелите са до планирано за строеж голф игрище пак в същото землище. Парцелите са 3-а и 4-а категория,като не попадат в защитена територия по смисъла на Закона за защитените територии при желание винаги може да се смени статута и предназанчението на земята.

Земите които се намират с лице към морето са до регулация, не са дадени на арендатори. Хубавото на тези земи е че местата около тях не са изкупени и застроени, средна цена за всички декари е 11 евро на квадрат.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита имотът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Бяла, България Топ оферти в Бяла, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот