-44% Намалена
цена

Парцел с проект в Шкорпиловци

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел с проект
(Строителен проект, Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция, Инвестиционен проект)


Местоположение
Шкорпиловци / България

Обща площ
1746 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
35 км

Последна актуализация
24.04.2024 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 35 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към плаж
  • Гледка към поляни
  • Гледка към селото
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
  • Водоснабдяване
КАНАЛИЗАЦИЯ
  • Канализация
ДРУГИ
  • Магазин за хранителни стоки в близост

Предлагаме на Вашето внимание инвестиционен проект с разрешение за строеж за изграждане на ваканционен комплекс в курортното селище "Шкорпиловци".

Акценти:
На 380 м от плажа
РЗП: 4062 кв. м.
Парцел площ: 1746 кв. м
Цена: 285000 евро, или обезщетение в апартаменти

Описание:
Луксозния апартаментен комплекс „ Шкорпиловци бийч” е проект за ново, висококачествено строителство в най-новия курорт в България, разположен в централната част на българското черноморско крайбрежие Шкорпиловци. С гръб към красива борова гора и лице към най-дългата плажна ивица в България, простираща се на 13 километра. Комплексът се намира само на 380 м от плажа. Уникалното съчетание на свеж планински въздух и крайбрежен климат! Комплексът се състои от три отделни сгради (A, B и C), подредени във форма "L", с асансьор до всички етажи, също плувен басейн, детски басейн, барбекю, кафене, ресторант, фитнес център, салон за красота и озеленена част. Комплексът включва и 27 паркоместа и подземни гаражи. Отлична възможност за бъдещите инвеститори да се присъединят на един ранен етап в развитието на най-новия курорт на крайбрежието на Черно море.
Проекта има разрешение изграждане на обща застроена площ от 4062 квадратни метра. От едната страна на комплекса ще бъде открита гледка към морето, от друга страна - към иглолистна гора. Проектът има всички одобрения от местните власти, имат разрешение за присъединяване към на електрическата и за водопроводната мрежа.

Строителни параметри:
Плътност на застрояване - 40%; Кинт - 1.5 / височина на сградите до 10 метра./

Основните предимства са:
51 луксозни апартамента. Лесен достъп до широка плажна ивица (380 м) 40 км. от Международно летище Варна Една невероятна комбинация от морски и планински въздух Одобрен проект за поетапно изграждане на сградата – етап 1,2,3 са блок А,Б,С Договори за вода и електричество Открита строителна площадка /временно замразена/ Издадени протоколи 1,2,3. Строителството може да бъде продължено по всяко време Бъдещия инвеститор може да завърши строителството по етап 1 , да продаде апартаментите и да продължи строителството по етап 2 след това.
Собственикът е готов да инвестира съвместно с партньори за завършване на проекта или да продаде проекта срещу обезщетение във вид на готови апартаменти

Местонахождение:Курортно селище Шкорпиловци – е ваканционно селище, разположено близо до панорамния път Варна-Бургас, между добре познати курортни градове - Камчия и Бяла. Изключително тихо и чисто място за релакс, има обширен плаж, минерални извори, борови и дъбови гори. Общата дължина на морския бряг се простира на около 13 км. – най-дългата плажна ивица в България. На север от Шкорпиловци по протежение на брега е резервата "Камчийски пясъци", пясъчен плаж, който се простира отвъд устието на река Камчия, с много редки видове птици и растения. На 10 км. на юг се простира плажа на град Бяла. Теренът е идеален за риболов и за разходки по плажа.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот