Парцели в регулация в с. Рудник

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел в регулация
(Парцел за инвестиция)


Местоположение
Рудник / България

Обща площ
15207 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
40 км

Последна актуализация
24.04.2024 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 40 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към селото
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
  • Вода
ДРУГИ
  • Магазин за хранителни стоки в близост

SUPER ИМОТИ предлага парцел за жилищно застрояване - 17 948 кв.м, реално разделен на 6 парцела/ 1 х 539 кв.м, 1 х 549 кв.м, 1 х 550 кв.м, 1 х 551 кв.м, 1 х 552 кв.м и 1 х 15207 кв.м/, всиките са в регулация. Намират се в края на селото, в строителните граници на с.Рудник. Село подходящо за изграждане на вилно селище, агро, еко и ловен туризъм. С влязъл в сила ПУП с коефицент на застрояване до 60 %, при височина 10 м и Кинт 1,2.
Село Рудник се намира се на 38 км южно от гр.Варна, в екологично чист и бързо развиващ се туристически район с новостроящи се курортни комлекси и ваканционни селища.
На 10 км от просторен и красив плаж на гр. Бяла – Бялата Река. На югоизточен склон, с много простор и отлична панорама към източния дял на Стара Планина. На три километра от язовир Юнец и река Фандъклийска. На 900 м от главен път Варна – Бургас. На 500 м от новото трасе на магистрала Черно Море.
• на 16 км от Шкорпиловци (предстои изграждането на директен път по поречието на р.Фандъклийска)
• на 13 км от гр. Бяла
• на 95 км от гр. Бургас
• на 38 км от гр. Варна
• на 5 км от Юнец (английско вилно селище)

С възможност за закупуване на съседни земеделски земи, панорамни, III и IV категория, с водопроводна вода. Подходящи за изграждане на конна база и др. атракциони.

Освен този парцел в строителните граници на селото предлагаме за продажба още два парцела с площ от 1045 кв.м и (разделен реално на два парцела), а така също и по- голям парцел с площ от 3945 кв.м. Парцелите попадат в строителните граници на селото със същите показатели и са с готов ПУП.
Продажна цена на на малкия парцел е 11 500 евро, а на по- големия е 10евро/кв.м.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имотите веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита имотът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот