Парцели в реглация до Black Sea Rama

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел в регулация
(Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
Балчик / България

Обща площ
3610 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
55 км

Последна актуализация
29.04.2024 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 55 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към селото
  • Гледка към хълмове
Административна информация за офертата
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път

SUPER ИМОТИ предлага за продажба атрактивен урегулиран поземлен което е много близо Black Sea Rama Golf, само около 60 метра от входа.

Тoй се състои от пет парцела земя съответно от 783 кв.м, 746 кв.м, 723 кв.м, 687 кв.м, 671 кв.м = 3610 кв.м общо. Продават се заедно и поотделно, но инвеститора предпочита да бъдат продадени всички заедно.

The Black Sea Rama Golf Resort & Spa е разположен в землището на село Топола между градовете Балчик и Каварна, на скалите, с прекрасна гледка към Черно море.

В района има много нови ваканционни къщи и вилни селища в близост. Това са няколко голф игрища в близост като Thracian Cliffs, Lighthouse Golf and SPA Resort и Topola Skies Golf & Spa Resort.

Районът край село Топола едно чудно място, избрано от много западни инвеститори за изграждане на голф игрища. Игрищата са заобиколени от нови модерни апарт - комплекси и къщи. През райна минава и нов асфалтов път до Румъния. Всички комуникации са изградени в тези територии.

Не пропускайте тази чудесна възможност за инвестиция и се свържете с нас!

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита имотът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко - продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко - продажба.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот