Тип имот
Парцел в регулация
(Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
кв. м-т Фичоза / близо до Варна / България

Обща площ
3700 м²

Цена
  210 500
  57 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
20 км

Последна актуализация
28.05.2024 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 20 км
Административна информация за офертата

SUPER ИМОТИ предлагат възможността за закупуване на атрактивен парцел, близо до плажовете на Фичоза, недалеч от град Варна.

Фичоза е къмпинг и курортно селище във Варненска област. Намира се на 17 км южно от Варна. Недалеч е от плажовете на варненските квартали Аспарухово (около 9 км) и Галата (около 5 км). Намира се в близост до хижа "Черноморец" и защитената местност Паша дере.
Природата във Фичоза е напълно запазена, няма големи хотели и инвеститорски обекти. В местността са изградени почивни станции и бунгала на различни държавни институции и фирми. Плажът е чист, подходящ както за летуване на семейства с деца, така и за любителите на риболова и брането на миди. Функционират много ресторанти и барове. През летните уикенди много варненци идват на отдих до девствения плаж.
Парцелът е с големина от 4210 кв.м. с достъп до асфалтов път. Характеристики на застрояване: плътност – 20%, височина на застрояване – 10 метра.
Екологично чист район!


РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от € 2000, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот