-17% Намалена
цена

Обширен плот от 12 декара до яз. Цонево


Тип имот
Земя
(Земеделска земя)


Местоположение
село Дебелец / близо до Варна / България

Обща площ
12034 м²

Цена
-17% 90 000   75 000
  6.00 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
70 км

Последна актуализация
18.07.2018 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 70 км
Административна информация за офертата

Предлагаме за продажба този обширен плот земя разположен в землището на с. Дебелец, община Дългопол, област Варна, само на около 50 м от брега на язовир Цонево.

Дебелец е село в Североизточна България. Общинският център Дългопол е разположен в източната част на Стара планина, на 70 км от гр. Варна. Релефът е полупланински и планински. Над 50 процента от територията е заета от горски масиви. На територията на общината се намира язовир „Цонево” с дължина 28 километра и с пълен обем 330 милиона куб. метра. Общината пресичат реките Луда и Голяма Камчия. Климатът е умерено-континентален с мека зима, влажна пролет, сухо лято и променлива есен.

Този плот е със площ 12 034 кв.м според скицата има начин на трайно ползване: Нива и категория при неполивни условиа: Четвърта. В близост има електричество и вода.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА
Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер. След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба. Допълнителните разходи за нотариални такси и прехвърляне на имота са в размер на около 6% от продажната цена.

Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба във Варна, България Топ оферти във Варна, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот