Тип имот
Строителен проект

Местоположение
Банско / България

Етаж
5


Обща площ
3556 м²

Цена
  590 000
  166 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
160 км

Последна актуализация
29.01.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Sofia (SOF): 160 км
Административна информация за офертата

Обектът се намира южно от „Т”- образното пресичане на околовръстната ул. „Найден Геров” и ул. ”Солун” с лице на ул. ”Найден Геров”. Поземленият имот е с обща площ от 1920 кв.м. и съгласно, разработен и в момента действащ, подробен устройствен план, е с виза за проектиране издадена от община Банско, както и с виза за допълващо застрояване на трафопост в имота.

На база гореописаната виза и изготвена проектна документация е построена на груб строеж сграда с РЗП 3556.8 кв.м.

Както е видно от снимките грубият строеж е напълно завършен, заедно с вътрешните преградни стени и вертикалните щрангове на канализацията и вентилацията на баните, кухните и комините. Напълно готов е покривът, който е изпълнен с дървена носеща конструкция от слепени импрегнирани греди, с кермидено покритие „Брамак”. Изцяло е изградена и хоризонталната канализационна мрежа в сутерена, заедно с дренажна система за подпочвени води. Изпълнени са външните връзки – уличен водопровод около 50м и канал ф20 около 80м. , със сградните отклонения. Пред сградата е заложена тръбна мрежа за преминаване на кабели високо напрежение за захранване на бъдещ трафопост, както и за кабели ниско напрежение за захранване на сградата.

Сградата се състои от:
Сутерен, в който е проектиран СПА център с басейн, две джакузита, сауна и парна баня и масжно помещение; предвидено е скиорно, котелно и др.обслужващи помещения, а половината от сутерена е бистро с голяма кухня и салон за посетители. Пред бистрото и басейна, с понижаване на голяма част от двора, оформено с подпорни стени и площи за озеленявоне, се предвижда обширна градина за лятно ползване на заведeниeто и басейна с отделен подход извън сградата.

Партер – на това ниво се качва откъм тротоара с шест стъпала и в ляво от входа на сградата е предвидена рецепция с място за посетители, срещу входа е асансьорът и по коридор зад него са разположени 1 студио, 6 двустайни жилища и 1 тристайно.
Втори, трети и четвърти етажи са решени като изцяло жилищни етажи и на всеки от тях има по 8 двустайни жилища и 1 тристайно.
На пето ниво също има 8 двустайни жилища.

Общо сградата се състои от 43 жилища. Разпределение на отделните етажи и на съответните самостоятелни имоти /апартаменти/, както и с изглед на фасадите можете да видите по горе.

Цената на поземления имот, заедно със застроената в него сграда, подробно описана по-горе, е 875 500 Евро без ДДС.

За довършване на сградата собственика е изготвили подробна количествено–стойностна сметка, която показва, че необходимата сума за довършване възлиза на 650 000 Евро без ДДС.

Довършителните работи включват:
- Напълно завършени ЕЛ и ВиК инсталации
- Доставка и монтаж на асансьорна уредба
- Изграждане на вентилационна система за бистрото и СПА центъра, заедно с нафтово стопонство и котелно, обслужващо СПА центъра и общите части.
- Оборудване за басейн, две джакузита, сауна и парна баня.
- Доставка и монтаж на ПВС дограма петкамерна „Трокал” цвят махагон за цялата сграда.
- Напълно завършване на апартаментите с оборудвани бани, ламинат по спални и дневни, теракот по антрета и кухненски боксове, шпакловка и латекс по стени, вътрешни МДФ врати с ламинатно покритие, входни метални врати за всеки апартамент, отпление с комвекторни електрически печки, без обзавеждене.
- Общи части напълно завършени – стълбище с варовикови стъпала и стълбищни площадки, облицовани с варовикови плочи, дървени декоративни парапети, гранитогрес по коридори пред апартаментите и по балконите, стени и тавани шпакловка и латекс, окачен таван в СПА центъра и бистрото.
- Фасади оформени в специфичния за Банско стил -топлоизолация и мазилка система „ТЕРАКО”, облицовка с гнайс по цокли и архитектурни елементи, дъсчена обшивка по страници на прозорци и архитектурни елементи, декоративен дървен парапет по балкони.
- Напълно завършена вертикална планировка – тротоари, асфалтирана улица пред фронта на сградата, паркинг настлан с бетонови паркинг тела и озеленен, озеленяване и залесяване на зелените площи по проект.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Банско, България Топ оферти в Банско, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот