Парцел за строителство

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел в регулация
(Земя, Друг имот)


Местоположение
Соколово / Соколово (Балчик) / България

Обща площ
1600 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Разстояния
50 км

Последна актуализация
25.11.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 50 км
Административна информация за офертата

SUPER ИМОТИ предлага голям парцел в с. Соколово. Това е едно от най-атрактивните места за закупуване на имот, заедно със северното крайбрежие на Черно море.

Имотът се намира в тих и спокоен район. Благодарение на стратегическото си местоположение и отличната инфраструктура ви се предоставя лесен достъп до различни места, Варна и международното летище са на 50 км, Спа курортът Балчик на 5 км, а курортите Албена и Златни пясъци съответно 15 и 30 км.

Обектът е с площ от 1600 кв. м и граничи с една от главните улици в селото (60 м). Това е една чудесна възможност да си изградите дом на своите мечти!

Имоти и цени
РЕЗЕРВИРАНЕ И АГЕНТСКА КОМИСИОННА

Можете да резервирате този парцел веднага с невъзвръщаем депозит от 2000 евро, платим с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков превод. След заплащане на депозита парцелът ще бъде резервиран за период от 14 дни, след което купувачът подписва предварителен договор и заплаща следващата вноска според схемата на плащане.

SUPER ИМОТИ начислява комисионна от 3% от купувача на имота, платима при подписване на предварителния договор. Допълнителните разходи за Нотариални такси и прехвърляне възлизат на около 6% от продажната цена.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот