Двуетажна къща с 3 спални в село Могилино, Русенско

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Къща
(Земя)


Местоположение
Mogilino village / / България

Етаж
2

Спални
3

Бани
1


Площ на сградата
100 м²

Площ на парцела
1200 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
лошо

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
120 км

Последна актуализация
26.09.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 120 км
Гледки от имота
  • Гледка към гора
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
  • Електричество
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Възможно паркиране на улицата
  • Вътрешна баня
  • Вътрешна тоалетна
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път
ДРУГИ
  • Магазин за хранителни стоки в близост

SUPER ИМОТИ ви представя тази двуетажна къща с 3 спални разположена в село Могилино, на 60 км от град Русе. Селото заема северния централен район на България и принадлежи към община Две Могили, Русенска област. Отдалечено е на около 250 км от най-близкия морски курорт и 150 км от най-близкия зимен курорт. Населението на селото възлиза на 400 души.

Най-близкото летище е това във Букурещ, Румъния и се намира на 120 км от селото.

ОПИСАНИЕ НА КЪЩАТА
Тази двуетажна къща се състои от 3 спални. Всеки етаж заема площ от 50 кв.м, а общата разгърната площ възлиза на 100 кв.м. Към имота има и обширен плот от 1200 кв.м с една стопанска постройка и лятна къща.

Има обща разгърната площ от 130 кв.м. Към имота спада и просторен парцел от 500 кв.м с две стопански постройка и паркомясто.

Разпределение на етажите
• 1-ви етаж- състои се от маза, коридор и кухня. Необходима е ремонтна дейност като подмяна на подови настилки и прозорци, боядисване на стените. Външна стълба свързва първия етаж с второто ниво на къщата.

• 2-ри етаж- състои се от 3 спални, коридор и баня с тоалетна. Отново тук е необходима ремонтна дейност като подмяна на подови настилки и прозорци, боядисване на стените.

Тази типично селска къща е разположена в края на селото в планинска местност. Имотът се нуждае от реновация и ремонтна дейност. От къщата се разкрива панорамна гледка към селото и околните хълмове. Районът е подходящ за планински туризъм, лов и риболов.

Описание на градината
Градината е равна; с една стопанска постройка.

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА
Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ
Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот