Частично завършен склад за продажба в град Русе

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Склад
(Промишлена сграда)


Местоположение
Русе / България

Обща площ
760 м²

Градина
11000 м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
на етап груб строеж

Разстояния

Последна актуализация
05.12.2022 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
Административна информация за офертата
ДВОР И ГРАДИНА
  • Двор

Индустриален склад за продажба разположен в Източна Промишлена Зона

Този частично завършен склад е разположен в град Русе, който се намира в северо-източна България до бреговете на река Дунав. Стратегическото разположение позволява използането на имота за международно сътрудничество. Складът е разположен в Източната Индустриална Зона на Русе, на 65 км от Румъния като позволява бърз и лесен достъп до Букурещ.

Складът се намира на етап строеж и има обща разгърната площ 760 кв.м и прилежащо дворно място от 11 декара. Сградата има монолитна бетонна конструкция и височина 6 м. Към момента е издигната цялостната конструкция на сградата, но е необходима допълнителна завършителна работа.

Не изпускайте възможността да направите дългосрочна инвестиция и да осигурите индустриален склад за вашия бизнес!

РЕЗЕРВАЦИЯ И КОМИСИОННА ЗА АГЕНЦИЯТА

Можете да направите резервация на имота веднага посредством невъзвръщаем депозит от 2000 Евро, платим в брой, с кредитна карта (VISA, MasterCard) или банков трансфер.

След получаване на депозита резервацията е направена за период от 14 дни, след изтичането на който следва да се подпише предварителен договор за покупко-продажба.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителен договор за покупко-продажба.

ГРАД РУСЕ

Град Русе е пети по големина град в България с население 166 991 души. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 300 км от столицата на България и 200 км от Черно море. Той е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.
Русе и известно със своята нео-барокова и нео-рококо архитектура от 19 и 20 век, която привлича множество туристи. Мостът Русе-Гюргево свързва двете държави, осигурявайки лесен и бърз достъп.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот