Парцел в регулация за продажба в с. Хераково

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Парцел в регулация
(Земя, Парцел за инвестиция)


Местоположение
Хераково / България

Обща площ
120000 м²

Цена
  3 000 000
  25 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
22 км

Последна актуализация
04.01.2023 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 22 км
Административна информация за офертата

Проект Хераково Хилс

Предлагаме за продажба парцел с големина ок.120,000кв.м. с предварителен проект за комплекс от затворен тип. Парцелите са регулирани.


Хераково Хилс а проектиран като комплекс от затворен тип насочен към средния клас копувачи, предлага нов начин на живот за семействата на работещи в столицата, които искат да се наслаждават на спокойствие и тишина в провинциална атмосфера. Проектът е удобно предвиден в непосредствена близост до наскоро реновиран магистралаен път Е-80 свързващ София със сръбската граница. Районът, в който се намира проектът се развива с бързи темпове през последните години. Това очаква да повиши броя на работните места в района, което да доведе до нуждата от повече нови жилища.

Само на 30минути път от центъра на София, и на по-малко от 10минути път от Околовръстния път, локацията на проекта предлага лесен достъп до почти всички части на столицата. Същевременно предлага неподправена провинциална атмосфера и спиращи дъха гледки към две планини: на юго-изток Витоша и на северо-изток Стара Планина. Нещо повече, проектът е на пътя на поток от чист въздух, който е превърнал гр.Банкя в един от най-известните рехабилитационни центрове.

Хераково Хилс ще бъде изграден на площ от 220,000кв.м. и ще се състои от приблизително 420 самостоятелни и двойни(близнак) къщи. Стоителите предвиждат построяването на детска градина, няколко малки парка и детски площадки, търговски площи, както и множество спортни съоръжения, включително и спа център и тенис кортове.

До сега, строителите разполагат с 120,000кв.м. от 220,000кв.м., определени за проекта на средна цена от 23евро за кв.м. и разполагат с зона със следните параметри: кинт 1.2, гъстота 60% и кота корниз 10 метра (3-етажни сгради). За да има достатъчно място за проекта е предвиден само 30% използване на позволения кинт. Продажната цена на къщите е между 130,000 и 150,000евро (завършени от строителя), включваща цената на земята за строеж.

Търсено партньорство: По настоящем стоителният предприемач търси партньор в изграждането на проекта, който ще придобие 50% дял в проекта по няколко етапа. Сумата нужна за инвестиция в първия етап на проекта е 300,000евро.
Парите ще бъдат използвани за придобиване на останалата част от земята (на средна цена от 18-19евро за кв.м.) и за започване на строителните работи по инфраструктура и малка част от примерните къщи.

Цена на цялата земя и предварителни планове – 3,000,000евро.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот