Ресторант и бар в Морска градина

Неактуална оферта
Неактуална оферта
Неактуална оферта

Тип имот
Ресторант, Бар

Местоположение
кв. Морска градина / Варна / България

Обща площ
255 м²

Цена
  650 000
  2 549 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
10 км

Последна актуализация
24.04.2020 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 10 км
Административна информация за офертата
САНИТАРНИ И СПОМАГАТЕЛНИ ПОМЕЩЕНИЯ
  • Паркинг
ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ
  • Обзавеждане
ДОСТЪП ДО ИМОТА И ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ
  • Асфалтиран път
  • Интернет
  • Кабелна телевизия
  • СОТ
  • Телефон

SUPER ИМОТИ представя на вашето внимание комплекс, състоящ се от луксозни ресторант и коктейл-бар.

Ресторантът е една от най-успешните нови, но бързо наложили се марки в туристическия бизнес във Варна, разположен в атрактивната зелена зона на Морската градина в близост до Зоологическата градина и Делфинариума. Ориентиран е към посетители с изтънчен вкус и висок социален статус. Популярността на заведението се дължи не само на изключителното му местоположение и елегантния интериор, но и на забележителните стандарти в обслужването. Сред ценителите е известна и добрата енотека на ресторанта. Обектът се намира в партера на представителна пететажна сграда с площ от 255 кв. м. Разполага с 59 места, към които през летния сезон се прибавят и 60 места в градината на комплекса, в която е отделен и детски кът. Състои се от предверие, 3 санитарни помещения, ресторантска част, помещение за подготовка, склад, умивалня, помещение за отпадъци, офис и съблекалня. Посетителите ползват открит паркинг с 40 места. Ресторантът е оборудван със съвременна високотехнологична кухненска част, която може да отговори на изискванията на модерно работещите шеф готвачи в областта на френската, средиземноморската и фюжън кухня.

Коктейл-барът, разположен в същия комплекс, е създаден с идеята да се превърне в ексклузивно място за делови срещи. Елегантните интериорни решения, дизайнерските мебели и осветителни тела създават търсената от бизнес елита на Варна атмосфера на сдържан лукс. Водещо за редовните посетители е клубното начало. Така този клуб утвърждава една уважавана европейска традиция, която гарантира лоялна клиентска общност от състоятелни съмишленици. Богатата листа от маркови етикети и безупречното обслужване гарантират очаквания от тази взискателна публика комфорт. Обектът има площ от 220 кв. м. и разполага с 40 места и сепарирана VIP зала. Посетителите ползват открит паркинг с 40 места. Коктейл барът е първият във Варна клуб, в който официално се представят пури от най-престижните световни марки. Това е едно от малкото места в България, където на пушенето на пури се гледа като на изкуство.

Цена на ресторанта - 700 000 евро без ДДС!

Цена на коктейл-бара - 650 000 евро без ДДС!

Цена за покупка на двата обекта заедно 1 200 000 евро без ДДС!Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот