Парцел за строителство с проект в село Топола


Тип имот
Земя
(Строителен проект)


Местоположение
с. Топола / близо до Топола / България

Обща площ
968 м²

Градина
968 м²

Цена
  38 000
  39 €/м²

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
70 км

Последна актуализация
05.03.2024 г.

 
 

Разстояния от имота до други важни обекти
  •  Varna (VAR): 70 км
  • Магазин за хранителни стоки: 100 м
  • Спирка: 500 м
  • Болница: 5 км
  • Училище: 5 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
Административна информация за офертата

Атрактивен ваканционен имот, разположен в непосредствена близост до две от най-перспективните голф локации на северното Черноморие. Състои се от две свободни дворни места, разположени на основна улица във вилната зона на село Топола, ситуирана върху панорамно плато над морския бряг, между градовете Балчик и Каварна.

За парцелите е изготвен общ инвестиционен проект, съставен от идеен архитетурен проект, съобразен както с параметрите на застрояване и общия облик на сградите в района, така и с пазарното търсене на ваканционни жилища по морските голф дестинации към следващите пет години.

Проектът съдържа архитектурните планове на триетажна сграда, състояща се от шест индивидуални вили, подходящи за целогодишно обитаване, но предвидени основно за временно ползване и отдаване по време на активния голф сезон. Всяка вила разполага със собствен двор, обособен като градина и паркинг с достъп от улица, зона за отдих и кът за барбекю в тихата част на имота. На първия етаж са решени входно антре, сервизно помещение и склад под стълбището, дневна холова част, трапезария с кухня, функционално продължена с лятна озеленена веранда. Второто ниво е предвидено за отдих и почивка, като главната спалня разполага със собствена баня и тераса, а за втората стая с тераса банята за гости е с достъп от антрето на етажа. Мансардата е решена като зона за релакс с обширни панорамни тераси и се състои от холова част, пространствено свързана с личен джакузи бар, с възможност за функционално ползване като ателие, кабинет, или втора стая за гости.

Сградата е ориентирана в посока Изток-Запад, като изложенията осигуряват ослънчаване на всички жилищни помещения и разкриват изключителен изглед към морето и в двете посоки. Озеленяването е предвидено основно с екзотични растителни и дървесни видове извън заетата от индивидуалните дворове площ. Фасадите на сградата са изработени от естествени материали в светли тонове с архитектура в съвременен средиземноморски стил, а декоративните елементи като перголите за озеленяване на двора, цветарниците пред терасите и ефектните панорамни прозорци подчертават концепцията на проекта - индивидуалност в детайлите, изразена във високия стандарт на живот, гарантиран с реализацията на инвестиционния проект.

Параметри:
1. Площ на имота - 968 кв. м.
2. Етажност - два и мансарден
3. Коефициент на интензивност - 0,8
4. Озеленена дворна площ - 580 кв. м.
5. Плътност на застрояване - 388 кв. м.
6. Брой самостоятелни единици по проект - 6
7. Обща цена на имота и проекта - EUR 66 000
8. Средна застроена площ на единица - 144 кв. м.
9. Проектирана разгъната застроена площ - 863 кв. м.


Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(приблизително)

На картата с червен маркер е указано приблизителното местоположение на имота/комплекса.

Нашите топ оферти за продажба в Топола, България Топ оферти в Топола, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот