Тип имот
Тристаен апартамент

Местоположение
кв. Красно село / София / България

Етажност на сградата
7

Етаж
3

Асансьор
да


Обща площ
121.07 м²

Застроена площ
96.30 м²

Общи части
24.77 м²

Цена
  170 075
  1 405 €/м²
Задължителна такса поддръжка

Още характеристики на имота

Запитване за повече информация или оглед

“Суприммо” АД защитава Вашите лични данни и следва фирмена Политика за защита на личните данни, съобразно изискванията на Регламент № 2016/679 (ЕС). На следващата стъпка ще можете да ни разрешите или да откажете да съхраняваме и оперираме с Вашите лични данни. Направете своя избор от имейла, който ще Ви изпратим, след като получим Вашето запитване.

Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане

Разстояния

Последна актуализация
23.05.2024 г.

Брой запитвания
2 бр. (за последните 30 дни)

Разстояния от имота до други важни обекти
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Административна информация за офертата
ГАЗИФИКАЦИЯ, ЕЛЕКТРИЧЕСТВО
 • Електричество
ВОДОСНАБДЯВАНЕ
 • Водоснабдяване
КАНАЛИЗАЦИЯ
 • Канализация
ИЗОЛАЦИИ И ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
 • Алуминиева дограма
 • Алуминиева дограма

Предлагаме Ви тристаен апартамент в затворен комплекс с Акт 14. Имотът е ситуиран близо до една от основните пътни артерии в града - булевард Цар Борис III и непосредствено до метростанция Красно село. Основна цел на проекта е създаване на модерна среда за обитаване, в която жителите на комплекса да намерят уют и спокойствие сред изобилие от багри и текстури на парковата среда.

Апартаменът е със следното разпределение:

 • Дневна с кухненски бокс;
 • 2 Спални;
 • Антре;
 • Мокро помещение;
 • Балкон;
 • 2 Бани с тоалетна;
 • Изложение – СЗ ЮИ

Визията е изпълнението на уединен, уютен и същевременно модерен затворен комплекс в условията на градска среда, който да предостави нова дефиниция за понятието дом.

Обявените цени на апартаменти варират от 1 300€ до 2 300€ с включен ДДС за m2 площ, в зависимост от конкретната сграда, етаж и други особености на жилището.

Вариант I
10% от цената на апaртамента (авансово плащане) – при подписване на предварителен договор
90% от цената на апaртамента (финално плащане) – при подписване на Нотариален акт
Цена: от 1 900€ до 2 300€ с включен ДДС

Вариант II
30% от цената на апaртамента (авансово плащане) – при подписване на предварителен договор
70% от цената на апaртамента (финално плащане) – при подписване на Нотариален акт
Цена: от 1 700€ до 2 100€ с включен ДДС

Вариант III
50% от цената на апaртамента (авансово плащане) – при подписване на предварителен договор
50% от цената на апaртамента (финално плащане) – при подписване на Нотариален акт
Цена: от 1 400€ до 1 800€ с включен ДДС

Вариант IV
70% от цената на апaртамента (авансово плащане) – при подписване на предварителен договор
30% от цената на апaртамента (финално плащане) – при подписване на Нотариален акт
Цена: от 1 300€ до 1 650€ с включен ДДС

Теренът е разположен зад поредица от сгради, намиращи се на локалното платно на булевард „Цар Борис III”, което го превръща в тиха и спокойна жилищна зона. От гледна точка на избор на имот, районът е един от най-предпочитаните в столицата, поради добре развитата пътна и обществена инфраструктура, съществуващите зелени площи и паркови пространства и панорамния изглед към Витоша.
Разположен върху терен от 27 644 кв.м, комплексът се състои от 14 сгради, помещаващи общо 556 жилищни и 10 търговски обекта с обща надземна разгъната застроена площ малко над 58 000 кв.м.

Предвидени са обширни паркови пространства, озеленяване и алейна мрежа с площ над 20 000 кв.м, без достъп за автомобили. Проектът предвижда изграждане на две детски площадки, за деца от 0 до 3 и от 3 до 12 години.

Локацията е изключително комуникативна с осигурен бърз достъп, както до централната и административна част на града, така и до Южен парк и Южната тангента на Околoвръстен път.

В района са изградени реновирани пешеходни маршрути и велоалеи, а на метри от затворения комплекс в "Красно село" се намират няколко спирки от мрежата на градския транспорт, както и метростанция "Красно село".

Конструкция
Kонструкцията на сградите в комплекса е монолитна, смесена стоманобетонова конструкция. Външните и вътрешните преградни неносещи стени се изграждат от тухлена зидария с тухли Wienerberger Porotherm.

Фасади
Фасадите на сградите са решени с окачена вентилируема фасадна система с облицовка от клинкерни плочи, врачански варовик, зидария от клинкерни тухли тип brick и топлоизолация от каменна вата. Окачените вентилируеми фасади се отличават с високо техническо качество, като разделянето на топлоизолация и защита от атмосферни влияния осигурява фасада с голяма надеждност по отношение на продължителността на експлоатация и ниските разходи за поддръжка.

Покриви
Тринадесет от сградите са решени с плосък покрив, а една от тях - със скатен (шедов) покрив с остъкляване. Предвижда се изпълнение на покривен изолационен пакет от пароизолация, топлоизолация и хидроизолация.

Дограма
Профилите за дограма са многокамерни, алуминиеви, с прекъснат термомост, на фирма Reynaers. Остъклението е троен стъклопакет с външно специално енергийно стъкло, като цвета на профила е съобразен с визията на фасадата, а оста на отваряемост - с функционалното предназначение на изградените помещения. Всички отвори за прозорци в комплекса са тип „френски“, което осигурява светлина и простор в помещенията.

Асансьори
Всички жилищни входове са оборудвани с високотехнологични електрически асансьори на водещата марка Schindler (или еквивалент) без машинно помещение, с оптимална скорост на движение съобразена с етажността на съответната сграда. Размерите на кабината на всеки асансьор са в съответствие с изискванията за достъпна среда, включително за хората с увреждания.

Входно фоайе и стълбища
Общите пространства са решени съгласно индивидуален интериорен проект, съобразен с облика и стила на комплекса.

Апартаменти
Степен на завършеност на помещенията в апартаментите:

 • Стени и тавани - гипсова мазилка Baumit;
 • Подово покритие - циментова замазка;
 • Входна блиндирана врата с индивидуален дизайн на марката Solid;
 • За всяко от жилищата е предвидено складово помещение в самото жилище и/или извън него – в подземните етажи на сградата.


Отоплителна инсталация
За всяка сграда са разработени отделни централни отоплителни инсталации с топлоносител вода от ТЕЦ. Разпределителните тръбни мрежи са от усилени полипропиленови тръби, топлоизолирани, монтирани по таваните на сутерена. Вертикалните щрангове захранват колекторни табла с топломери, в коридорите на етажите. От тях с топлоизолирани, полиетиленови тръби в пода ще се захранват разпределителните табла в апартаментите. Хоризонталната разводка от таблата до отоплителните тела е с полиетиленови тръби с алуминиева вложка Ф16/2, положени в гофриран шлаух в подовата замазка.

Климатизация
Във всеки апартамент е предвидено място за поставяне на външно климатично тяло за мулти сплит системата.

ВиК инсталация
Инсталацията за студена, топла и циркулационна вода за вертикалната и разпределителна мрежа е от полипропиленови Stabi тръби. Инсталацията за топла вода положена в стените на санитарните помещения е от полипропиленови тръби PN20, а тази за студена вода от полипропиленови тръби PN16. Канализационната инсталация в санитарните помещения е от PР Master 3 безшумни канализационни тръби и фитинги произведени от Пайплайф Австрия. Безшумната канализационна система на MASTER 3 е представена от тръби с оптимално изградена трислойна структура от полипропилен(PP), която изпълнява всички изисквания на стандартите за комфортна и тиха среда при модерните жилищни.

Силова инсталация
Осветителната инсталация се изпълнява с кабел тип ПВВМ 3х1,5 кв. мм, скрит под мазилката. Предвидени са контакти за общо ползване, които се захранват с кабел ПВВМ 3х2,5 кв.мм, а по тези за по-големите консуматори с кабел ПВВМ 3х4 кв.мм.

Структурна кабелна система
Окабеляването на компютърната мрежа се осъществява радиално от сградния телекомуникационен шкаф до всяка апартаментна слаботокова кутия с по 1 бр. оптичен кабел и с 1 бр. FTP cat.6a. В апартаментите телефонната и компютърна инсталация се изпълнява с 2 бр. FTP cat.6a кабел завършващ с конектори RJ45 cat.6a, изтеглен в гофрирани тръби Ø16мм скрити под мазилката.

Звънчево-домофонна инсталация
Предвидена е домофонна инсталация за жилищната част на сградите. Във всеки апартамент се монтира видеодомофон комбиниран със звънец и бутон за управление на електрическата брава на входната врата на сградата.

Финансиране на покупката
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие.

Oглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме отговорна компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.
Виж текста на други езици (автоматичен превод) Превод на други езици
Местоположение
(абсолютно точно)

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса. Можете да увеличите или намалите мащаба на картата, както и да се движите по нея, използвайки мишката или контролите, разположени върху самата карта.

 
Нашите топ оферти за продажба в София, България Топ оферти в София, България
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"
Финансови условия към купувача за сключване на сделка с този имот