Живот на метри от парк

03.09.2022

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Вярвате или не, в София все още има места, на които могат да се видят 65 вида птици и животни.

Мястото е Южен парк, който днес е един от най-големите в столицата. През него преминава и Перловската река, а разнообразието на флората също е впечатляващо.

През уикендите Южен парк събира хиляди посетители, издаващи от близки и далечни квартали на София. Основните причини са чистият въздух, както и множеството забавления за деца.

Повече от 90% от населението в кварталите около парка е на мнение, че не биха заменили жилището си за друго.

Причината - живееш на метри от парка и ежедневно можеш да се видиш с приятели, да поиграеш футбол, федербал, тенис на маса, да тичаш или тренираш на откритите фитнес площадки.

В случай че не живеете до Южен парк, но обмисляте преместване в района, добре е да знаете, че една от малкото сгради в строеж на метри от него се намира в кв. Гоце Делчев.

Проектът

Визията на сградата е изцяло съобразена с природните дадености на заобикалящата я среда, така че да бъде естествено продължение на парка.

Общата застроена площ е близо 3 200 кв. м. Сградата е на 6 етажа, с едно подземно ниво и разполага само с 24 луксозни апартамента, или по четири на етаж.

Позиционирайки се в луксозния клас, в имота са заложени най-висок клас материали и технологии.

Жилищата

На разположение за продажба към момента са едва 2 броя от апартаментите. Изборът пада върху двустайно и тристайно жилище.

Те са съответно с площ от 71.42 кв. м и 136.72 кв. м

Сградата притежава Удостоверение за ползване и издаден АКТ 16.

Възможни са както индивидуални схеми за плащане, така и финансиране с банков заем. Кредитът може да бъде подсигурен от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие.

Живот на метри от парк, търговски център и в близост до център и метро

Бъдещите новодомци ще се намират на метри от Парадайс Център, както и от метрото.

В района са разположени детски градини и училища, което - заедно с парковата среда, прави кв. Гоце Делчев идеално място за семейства с деца.

В непосредствена близост до проекта са разположени няколко големи вериги супермаркети, а планината е на една ръка разстояние. Ако пък имате домашен любимец, бъдете сигурни, че той ще се влюби в новото си жилище.

Вижте повече за "Boutique Residence - Южен парк" тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"