Варна и "Витоша" си поделят титлата Офис на месеца за януари 2023

31.01.2023

SUPRIMMO
SUPRIMMO

Офис Варна и офис "Витоша" триумфираха през януари 2023! Двата екипа си поделят титлата поради изключително близките си резултати, реализирани през първия месец от годината.

Офис "Витоша" от много години е под вещото ръководство на Светослав Друмев - един от най-опитните консултанти и мениджъри в компанията. Той е подбрал сплотен екип от професионалисти, сред които Константин Калъчев и Диана Любенова, които са сред най-често награждаваните консултанти в агенцията.

Начело на офис Варна е Силвия Гочева, която освен екипа ни в морската столица, управлява и тези в Бургас и Русе. Тя успява да мотивира над 30 човека и да предлага безупречно обслужване и в собствената си брокерска практика.

Високите резултати на Варна и "Витоша" са отражение и на динамичните пазари в София и морската ни столица. Интересът към имоти в южните столични квартали е традиционно висок, а клиентите избират имоти в райони с добре развита инфраструктура. Във Варна и регионът пък са търсени както имоти на градски пазар, така и ваканционни домове в спокойните курорти по Северното Черноморие.

Вижте цялото портфолио на офис "Витоша" тук!

Вижте цялото портфолио на офис Варна тук!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"