Банско и "Вишнева" си поделят титлата Офис на месец август 2023

01.09.2023

SUPRIMMO
SUPRIMMO

Офис "Вишнева" и офис Банско постигнаха най-високи търговски успехи през август!

Тези два изключителни екипа се отличиха със своята отдаденост към работата, а мениджърите им безспорно са създали истински вдъхновяваща среда, която спомага за достигането на всяка амбициозна цел в продажбите.

Офис Банско се отличи като екипа изпълнил най-добре заложените таргети за август. Това е и доказателство, че Банско е курорт, който е атрактивен за туристите и купувачите на имоти през цялата година.Съвместният подход към работата и сплотеността на офис Банско се отразяват в изключителните резултати, които постигат. Те са пример за ефективна комуникация и отзивчивост, като по този начин реализират не просто голям брой сделки, но и добра екипна работа.

Вижте всички оферти от портфолиото на офис Банско!

Офис Вишнева се отличават със своя ентусиазъм при работата с клиенти. Екипът на Юлита Гърбева не се страхува от предизвикателства, а през август е и офисът с най-висок оборот от продажби в цялата страна. Консултантите на "Вишнева" разполагат с портфолио, което обхваща както най-търсените проекти ново строителство, така и завършени имоти на отлични локации в столицата!

Поздравления за екипите на Офис Банско и Офис Вишнева за този заслужен успех и за тяхната непрекъсната ангажираност към безкомпромисно доброто обслужване!

Вижте всички оферти от портфолиото на офис "Вишнева"!

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"