Видео огледите ще движат пазара на имоти в следващите седмици

16.03.2020

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Бързото разпространение на коронавируса изправи пред много препятствия цялото ни общество и в момента най-важното е да подходим отговорно към себе си и околните.

Въпреки създалата се ситуация обаче имотният пазар винаги е бил изключително бързо адаптивен към всякакви променящи се обстоятелства и днешните такива не правят изключение.

Super Имоти, като една от най-динамично развиващите се агенции за недвижими имоти в България, ще продължава да обслужва пълноценно своите клиенти. От години имаме на разположение технологиите, нужни за провеждането на онлайн огледи, но сега те ще бъдат ползвани не само за твое удобство, но и за твоя безопасност. Посредством Skype, Whatsapp или Viber нашите консултанти ще те запознаят с имота, който те интересува, и ще може да получиш нужната информация и съдействие сред комфорта на собствения си дом. Подписването на договори и изповядването на сделки ще се случват с предварително заявена среща в нашите офиси при най-строги мерки за безопасност.

Всички наши служители работят дистанционно и остават на твое разположение при нужда от консултация, пазарен анализ или отговор на всеки важен за теб въпрос. Цялата ни администрация продължава да поддържа и всички дигитални платформи, чрез които може да се запознаеш с портфолиото ни и да се свържеш с нас. Разгледай нашия сайт или профилите ни в социалните мрежи - Facebook, Instagram, Twitter или LinkedIn.

Голяма част от видео представянията на най-впечатляващите ни имоти може да видиш и в нашия YouTube канал.

Винаги може да разчиташ на Super Имоти и целия ни професионализъм. Заставаме зад теб и твоите интереси в тези времена на динамични промени и сме сигурни, че с общи усилия ще успеем да се справим с всяко предизвикателство.

Бъди отговорен към себе си и околните. Бъди здрав!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"