Резиденция "Тракия" до Парадайс мол получи разрешително за строеж

25.06.2019

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Резиденция "Тракия" в кв. Кръстова вада получи разрешително за строеж. Сградата е разположена в най-актуалния и бързо развиващ се район на столицата, в близост до мол Парадайс, метростанция Витоша и Южен парк. В съседство в момента се изгражда и детска градина за най-малките жители на квартала.

Проектът привлече купувачите с функционалните си жилища, подходящи както за първи семеен дом, така и за доходна инвестиция поради огромното търсене в района.

Резиденция "Тракия" предлага 59 апартамента с една, две и три спални, търговски помещения, детска площадка, гаражи и паркоместа.

Безспорно предимство на сградата е високото ниво на енергийна ефективност, постигнато чрез 25 см. тухлени блокове на Винербергер, топлоизолационни панели по външните стени и висококачествена дограма с ПВЦ профил и троен ниско емисионен стъклопакет.

Старт на строителството: юли 2019.

Срок за завършване: 24 месеца.

Виж наличните за продажба апартаменти тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"