Том Ханкс с първи туит като гръцки гражданин

03.01.2020

inlife.bg
inlife.bg

Няколко дни след като президентът на Гърция подписа почетна заповед за натурализация, Том Ханкс написа първия си туит като гръцки гражданин, като изпрати пожелания за новата година, съобщи БГНЕС.

„Започвам 2020 г. като почетен гражданин на цяла Гърция! Kronia pola! (За много години) – написа в четвъртък в Туитър Ханкс, заедно с това, което изглежда е снимка на собствената му сянка, хвърлена върху древна статуя на остров Делос.

63-годишният известен актьор и режисьор има силна връзка с Гърция, както чрез 30-годишния си брак с актрисата и продуцента Рита Уилсън, чиято майка Доротея беше гъркиня, но и от прекарването на по-голямата част от лятото в страната, във вилата на двойката на остров Антипарос в Цикладите.

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"