Ексклузивният проект S-TOWER с първа копка

25.10.2023

SUPRIMMO
SUPRIMMO

На 24.10 официално бе открита строителната площадка на един от най-амбициозните нови проекти в София - иновативната кула S-TOWER. В навечерието на деня на строителя 26.10 бе стартирано изграждането на сградата, която ще допринесе за още по-модерния и футуристичен облик на бул."Г.М. Димитров".

На събитието присъстваха инвеститорите от АТГ Пропъртис и Софавто и Юлита Гърбева, отговорен консултант за продажбите в комплекса. S-TOWER е сред ексклузивните проекти в портфолиото на LUXIMMO (част от STOYANOV ENTERPRISES) и веднага заинтригува клиентите на агенцията със своята отличаваща се визия в цвят розово злато, отличната си локация и големия си инвестиционен потенциал.

Проектът е дело на арх.Ангел Захариев, който през 2022 година бе отличен със специална награда на конкурса "Сграда на годината". Той описва S-TOWER така: „Cъc cвoитe флyидни и oбтeĸaeми фopми, плaвнo пpeливaщи пpocтpaнcтвa, изoбилиe oт cвeтлинa и yceщaнe зa пpocтop, Ѕ-Тоwеr e нocитeл нa нoвaтa apxитeĸтypнa ecтeтиĸa нa ХХІ вeĸ. Taзи жилищнa ĸyлa cъчeтaвa eлeгaнтнocт и бляcъĸ, oтĸpoявa ce, oбoгaтявa cpeдaтa и дoпpинacя зa цялocтнoтo paзвитиe нa paйoнa."

Многофункционалната кула си заслужи и корицата на най-авторитетното издание за архитекутра в България - сп.Градът.

S-Tower предлага 104 луксозни апартамента, 2 впечатляващи пентхауса, 6 офиса, ресторант и 3 магазина. Срокът за завършване на проекта в 2,5 години, a резервациите на имотите вече са в ход!

Без комисиона от купувача!

Разберете повече за S-TOWER тук

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"