RUHouse спечели награда "Сграда на годината 2019"

11.12.2019

SUPER ИМОТИ
SUPER ИМОТИ

Един от най-хитовите проекти от портфолиото на Super Имоти - RUHouse спечели награда "Сграда на годината 2019" в категория "Многофамилни жилищни сгради над 10 000 кв.м РЗП"!

Церемонията се състоя на 10 декември в Paradise Event Center и беше уважена от кмета на столицата г-жа Йорданка Фандъкова и гл.арх. Здравко Здравков.

Наградата на RUHouse беше приета от екипа, чието дело е сградата - проф. д-р арх. Калин Тихолов , доцент д-р арх. Евгени Рафаилов, арх. Стоян Мирлев и арх. Ния Темиз. Проектът заслужено беше отличен заради високото си качество и оригиналната си архитектурна визия. RUHouse е една от малкото сгради ново строителство, която залага на високи тавани и големи прозорци, което позволява добро ослънчаване на всяко едно жилище и просторни обеми на обитаване.

Локацията й също е избрана неслучайно - в кв. Витоша, в близост до Френския Лицей, комплекс "Макси", два големи супермаркета и с бърз достъп до центъра на столицата.

RUHouse вече притежава Акт 16 и разполага с просторни тристайни и четиристайни апартаменти.

Разберете повече за RUHouse тук!

Публикуваната статия е превод/преработка на оригиналната статия или материал на съответния цитиран ресурс. Според закона за авторското право на Република България (чл. 9) авторското право върху превод или преработка принадлежи на лицето, което ги е направило, без с това да се накърняват правата на автора на оригиналното произведение.

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Вие премахнахте този имот или селекция от списъка "Любими имоти"